Ν. Νικολόπουλος: Άλλη μια δικαίωση η δέσμευση των λογαριασμών της οικογένειας Κουτσολιούτσου! (folie – folie)

Νοιώθω δικαιωμένος διότι είχε αίσια έκβαση το επίμονο κοινοβουλευτικό μου «pressing» και επιτέλους οι Οικονομικοί Εισαγγελείς μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου, που διαφέντευαν την αμαρτωλή και θαλασσοπνιγμένη Follie Follie».
Με αυτή τη δήλωση υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, την αστραπιαία αντίδραση της Οικονομικής Εισαγγελίας, ενώ πρόσθεσε:
«Οι αρχές έδρασαν πράγματι με αστραπιαία ταχύτητα και φαίνεται να αιφνιδίασαν την οικογένεια Κουτσουλιούτσου και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για υποκαταστήματα που δεν υπήρχαν, αλλά και για τζίρους και πωλήσεις «μαϊμού». Καταλυτικό ρόλο στις αποκαλύψεις έπαιξε το πόρισμα της Alvarez & Marsal, που αποκάλυψε με συγκεκριμένα στοιχεία και μεγέθη τους απατηλούς τζίρους και τα κέρδη της εταιρείας».
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής επισήμανε:
«Πάντα ένας αγώνας, έστω κι αν είναι άνισος, δικαιώνεται. Η Ελληνική κοινωνία υποφέρει και κάποιοι επιτήδειοι έχουν αναγάγει τη διαφθορά σε επικερδέστατο σπορ. Είναι χιλιάδες τα οικονομικά εγκλήματα και σκάνδαλα, σαν αυτό της Follie Follie, που έχουν οδηγήσει την Ελληνική οικονομία στη χρεοκοπία.
Η κοινή γνώμη απαιτεί συμμόρφωση του Κράτους και των Τραπεζών και εμπέδωση της νομιμότητας και της διαφάνειας.
Τα κλεμμένα δισεκατομμύρια από το Δημόσιο και οι ανέγγυοι δανεισμοί νταβαντζήδων, που έχουν βγάλει τη λεία τους στο εξωτερικό, είναι τα λεφτά που λείπουν από τον τόπο και έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία στην ανέχεια και την παράκρουση.
Είναι χρέος των υγιών πολιτικών δυνάμεων να συστρατευθούν και να ενταθεί ο αγώνας, για να αποκαλυφθεί σε όλη της την έκταση η ληστεία σε βάρος του Ελληνικού λαού και να τιμωρηθούν οι ένοχοι». 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης