Νίκος Νικολόπουλος:Ίση μεταχείριση για όλα τα ΜΜΕ

Να ισχύουν ίδιοι κανόνες για την ροή της χρηματοδότησης όλων των Μ.Μ.Ε. αναφέρει σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής επικαλείται πρόσφατη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία διατάχθηκε η αποδέσμευση λογαριασμού του Δ.Ο.Λ., προκειμένου να εξασφαλισθούν από τον Οργανισμό τα αναγκαία χρήματα για την συνέχιση της λειτουργίας του.

Με τα ερωτήματά του ο Νίκος Νικολόπουλος καλεί τον Υπουργό να δώσει απαντήσεις για όλες τις παρεμφερείς εκκρεμότητες και στην ουσία τον προτρέπει να ισχύσει καθεστώς ισονομίας και αμεροληψίας για όλα τα Μ.Μ.Ε. που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Τα ερωτήματα του ανεξάρτητου βουλευτή προς το Νίκο Παππά είναι τα ακόλουθα:

1ον Γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ των οποίων έχουν δεσμευθεί οι λογαριασμοί είτε από τις δανείστριες τράπεζες είτε από τη Γενική Γραμματεία Εσόδων;

2ον Μετά από την ανωτέρω απόφαση πως είναι δυνατόν για άλλα ΜΜΕ, να παραμένουν «μπλοκαρισμένοι» οι λογαριασμοί τους;

3ον Μήπως σκέπτεστε να αναλάβετε νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να ισχύουν για όλα τα ΜΜΕ οι ίδιοι κανόνες, ώστε να μην ισχύουν «δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης