Νέα χονδροειδή ψεύδη και πεζοδρομιακές συκοφαντίες Πολάκη για δήθεν ακριβές αγορές υγειονομικών υλικών

Με νέα χονδροειδή ψεύδη που μάλιστα συνοδεύονται από αδιανόητες προσωπικές ύβρεις ο κ. Π. Πολάκης "αποκαλύπτει" ένα ακόμη εντελώς ανύπαρκτο σκάνδαλο και πάλι κατά της 6ης ΥΠΕ.

Παρά το γεγονός ότι οι προ εβδομάδων του καταγγελίες για αγορά μασκών ήσαν εντελώς ψευδείς (ποτε δεν έγινε αυτή η αγορά) τώρα ο κ. Πολάκης υποστηρίζει ότι η 6η ΥΠΕ αγόρασε φόρμες τύπου Typek αντί 16,40 ευρώ την μία, όταν η 1η ΥΠΕ "πλήρωσε μόνο 8 ευρώ".

Ο κ. Πoλάκης δεν "είδε", δεν "άκουσε", ούτε "του είπαν" - αν και ΟΛΑ είναι στην Διαύγεια - ότι στολές Typek αγόρασε το Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων (φωτό) με 25,99 ευρώ, το Νοσοκομείο Σύρου με 26,23 ευρώ, το ΕΚΑΒ με 18 ευρώ κ.ο.κ. 

Οι διαφορετικές τιμές είναι απολύτως φυσιολογικές γιατί υπάρχουν διάφοροι τύποι στολών Typek, που ξεκινούν από 7 ευρώ και φτάνουν τα 50!  

Ακόμη ο κ. Πολάκης δεν "είδε" στη Διαύγεια ότι η 6η ΥΠΕ αγόραζε μπλούζες με 1,20 ευρώ την ώρα που η 1η ΥΠΕ πλήρωνε 6,8 ευρώ και αντισηπτικά έναντι 2,55 ευρώ την ώρα που η 1η ΥΠΕ πλήρωνε 7,9 ευρώ (προφανώς γιατί και εδώ εχουμε διαφορετικούς τύπους).

Το molonoti.gr διερεύνησε τις καταγγελίες Πολάκη και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει ίχνος παρατυπίας. Η αγορά των στολών Typek, έγινε με εντολή του Υπουργείου και μάλιστα χωρίς προσδιορισμό τιμής.

Ενημερώθηκαν συνολικά 16 εταιρείες με email, τηλεφωνικές επαφές και μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου. Μόνο μια εταιρεία μπόρεσε να ανταποκριθεί και μάλιστα ζήτησε και πήρε νόμιμη παράταση για να συμπληρώσει την ποσότητα της παραγγελίας.

Στελέχη του Υγειονομικού χώρου εξηγούσαν πως "αντί ο κ. Πολάκης να είναι στα κεραμίδια με ψευδείς καταγγελίες που ενεργοποιούν και τον βόρβορο του διαδικτύου θα έπρεπε να εξηγήσει γιατί κανένα νοσοκομείο της χώρας δεν έχει αυτά τα απαραίτητα και για την φυσιολογική λειτουργία της Υγείας υγειονομικά υλικά".

Τόσο το Υπουργέιο όσο και η 6η ΥΠΕ δεν ασχολούνται καν με τις νέες συκοφαντικές αναφορές Πολάκη και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απάντηση. Θυμίζουν μάλιστα την πρόσφατη ρήση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στη Βουλή όπου είπε: "Υπάρχει ένας πολύ σκοτεινός κόσμος στο διαδίκτυο... Μην το κάνουμε μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ας αφήσουμε στα τάρταρα του διαδικτύου όλα αυτά τα τρολ..".

"Ο κ. Πολάκης εκφράζει προφανώς τον σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου αφού στο facebook, κάτω από τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του έχει και τρολ που τον ακολουθούν. Δεν λαμβάνουμε υπόψιν τίποτε από όσα δήθεν αποκαλύπτει, δεν ασχολούμεθα" εξηγούν.

Τέλος καταλήγουν: "Αν λειτουργούσε σωστά ως βουλευτής που πρέπει νε ελέγχει τον δημόσιο βίο θα έπαιρνε το γραφείο του ένα τηλέφωνο, για να ζητήσει στοιχεία ώστε να μην εκτίθεται ο ίδιος  χονδροειδώς. Είναι φανερό ότι μόνο η αλήθεια δεν τον νοιάζει".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης