Μπόγδανος: Δεν θα απολογηθώ;

Μέχρι το παρά πέντε της σημερινής εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 3» συνεχίστηκαν οι συζητήσεις του Μπόγδανου και της διοίκησης του ΣΚΑΪ. Συζητήσεις οι οποίες ήταν καθοριστικές για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Ο δημοσιογράφος εκλήθη από τη διοίκηση να συζητήσουν την επόμενη μέρα και να αφήσουν στη άκρη το ατυχές γεγονός της χθεσινής φράσης του. Ο ίδιος όμως δεν δέχτηκε να κάνει κάποια συζήτηση, αλλά ανακοίνωσε ότι δε μετανιώνει και ότι είχε σκοπό κατά την διάρκεια της εκπομπής να τεκμηριώσει τα όσα είπε και να υπερασπιστεί δημόσια τον εαυτό του καθώς θεώρησε ότι η μονομερής ανακοίνωση του Σκάι τον έθιγε και τον πρόσβαλε σε μεγάλο βαθμό.

Μετά από αυτό, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο του με τον Κ. Μπογδάνο, το οποίο έτσι κι αλλιώς έληγε στα τέλη του Ιουλίου και να τον αντικαταστήσει προσωρινά με τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη ο οποίος ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής. 

Το επίμαχο σχόλιο του κ. Μπογδάνου ήταν το εξής: «Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

H ανακοίνωση της απόλυσης Μπογδάνου ξεσήκωσε πρωτοφανή θύελλα στα social media με το θέμα να γίνεται πρώτο trend μεταξύ των Ελλήνων χρηστών του twitter.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης