Μια παιδική χαρά περί τον Τσίπρα καταστρέφει την Ελλάδα εδώ και 16 μήνες

Η χώρα καταστρέφεται κάθε μέρα εδώ και 16 μήνες από την παρέα Τσίπρα. Μια παρέα που δεν έχει κανένα σχέδιο, ψεύδεται καθημερινά, αδειάζει τα ταμεία της χώρας, κατακλέβει οικογένειες και επιχειρήσεις, δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να ανασάνει πουθενά.

Η παρέα αυτή δεν είναι "αριστερά". πολιτικά δεν είναι τίποτα. Στην πραγματικότητα είναι κομπογιαννίτες της πολιτικής που ανδρώθηκαν μέσα από δήθεν αριστερά τσιτάτα και τώρα ΘΕΛΟΥΝ την εξουσία για λογαριασμό τους.

Δείτε πως εκπαραθύρωσαν συντρόφους με τους οποίους επί χρόνια ήσαν συνοδοιπόροι, δείτε πόσα εύκολα συνεργάζονται με τον δεξιό Καμμένο δείτε πόσο εύκολα υπογράφουν μέτρα όχι απλά δεξιά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις εντελώς φασιστικά (αντιδημοκρατικά, αντισυνταγμαικά και χωρίς να ρωτούν κανέναν).

Δεν υπάρχει κανένα μέλλον όσο "κυβερνούν" αυτοί και είναι πλέον εθνική ανάγκη να εκδιωχθούν από την εξουσία. Κάθε ώρα που παραμένουν σε αυτήν, βουλιάζουν την Ελλάδα ακόμα περισσότερο.

Αξιολογώντας την μόνιμη κλρίση στην Ελλάδα το αμερικανικό Bloomberg επαναφέρει την Τετάρτη, μετά την αναβολή του Eurogroup, τα τρία σενάρια που θεωρεί πιθανά: Το πρώτο είναι το «πικρό χάπι» των μέτρων, δεδομένου και του πολιτικού κλίματος στην Αθήνα.

Ως δεύτερο σενάριο, το πρακτορείο αναφέρει τις νέες εκλογές, λέγοντας πως ήταν το χαρτί που είχε παίξει ο έλληνας πρωθυπουργός πέρυσι με ευνοϊκή για εκείνον έκβαση -υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «ίσως χρειαστεί αυτή τη φορά περισσότερη προσπάθεια για να επιτύχει», όπως και τους ενισχυμένους κινδύνους από την αβεβαιότητα που θα προέκυπτε.

Ως τρίτο σενάριο, «λίγο πιο κάτω από το "πυρηνικό όπλο" των εκλογών» όπως τις χαρακτηρίζει, το Bloomberg θεωρεί το δημοψήφισμα.

Κατά την γνώμη μας όποιο σενάριο και να ακολουθήσει ο κ. Τσίπρας θα έχει την ίδια κατάληξη: Θα πέσει.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης