Μίζες από το...1989 με τους πολιτικούς να μην φαίνονται!

δωροδοκία

Από το 1989 έδιναν μίζες στο υπ. Άμυνας. Παράλληλα η μη αποκάλυψη πολιτικών προσώπων ίσως σημαίνει ότι τις μίζες τις έπαιρναν άλλοι για λογαριασμό τους.

O 83χρονος έμπορος όπλων Π. Ευσταθίου δηλώνει έτοιμος να δώσει ονόματα μιζαδόρων. Ήδη έχει δώσει ονόματα στρατιωτικών (όχι πολιτικών προσώπων...) και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του να ανοίξουν και να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του.

Οι αρχές έχουν ήδ παραστατικά που επιβεβαιώνουν την απολογία Κάντα για μίζες σε λογαριασμούς και μετρητά, οι οποίες διακινήθηκαν τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές εκείνης του 2000. 

Οι προμήθειες αφορούσαν τα γερμανικά υποβρύχια κλάσης 214 και το αντιαεροπορικό σύστημα ASRAD. Ακόμη 1 εκατ. ευρώ είχε δώσει ο Π. Ευσταθίου στον Α. Κάντα και επί κυβερνήσεως Ζολώτα το... 1989 (!) για την αναβάθμιση των αρμάτων μάχης M48. 

Σύμφωνα με τον συνήγορό του κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο 83χρονος επιχειρηματίας«θέλει να συνεργαστεί με τις αρχές, να μιλήσει με λογαριασμούς και ονόματα, τα οποία έχουν εμπλακεί στη διακίνηση “μαύρου χρήματος”».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης