Κι αν μιλήσουν οι υπερήλικες έμποροι όπλων που συλλαμβάνονται (αν και τότε εκβιάζονταν;)

οπλο

Τι θα συμβεί αν οι προμηθευτές του υπ. Άμυνας αποφασίσουν να τα πουν όλα; Αν δηλαδή αποκαλύψουν τα πολιτικά πρόσωπα που πήραν μίζες, μαζί με λογαριασμούς και άλλα αποδεικτικά στοιχεία. Σημειωτέον ότι μιλάμε για υπερήλικες πια παροπλισμένους επιχειρηματίες που αν το καλοσκεφτείς δεν έχουν και τίποτε να χάσουν...

Ήδη την Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή Διαφθοράς κ. Σπύρο Γεωργουλέα ο 78χρονος Δημήτρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας οπλικών συστημάτων που συνελήφθη χθες.Συνελήφθη αν και μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει να παρουσιαστεί αυτοβούλως και να πει ότι γνωρίζει.

Και τώρα ο Δ. Παπαχρήστος, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση των αρχών και ότι θα εισφέρει στην ανάκριση όσα στοιχεία γνωρίζει για την υπόθεση. Τονίζεται, ωστόσο, από την υπεράσπιση του, ότι ο 78χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και αμνησία(...).
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WEGMANN, φέρεται να έδωσε στον κ. Κάντα συνολικό ποσό 750.000 ευρώ για την προμήθεια 24 αυτοκινούμενων πυροβόλων PZH2000 και λοιπού περιφερειακού υλικού.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου έχει κληθεί για απολογία ο επιχειρηματίας Π. Ευσταθίου, τον οποίο έχει κατονομάσει στην απολογία του ο Αντ. Κάντας.  
Όλοι γνωρίζουν ότι οι μίζες ήσαν καθεστώς στο υπουργγείο. Ήταν μια σταθερά οργανωμένη δουλειά και ήταν πασίγνωστο ποιοί τα έπαιρναν (και πως). Φυσικά πρωταγωνιστούσαν τα πολιτικά πρόσωπα.
Είναι επίσης γνωστό ότι πολλές αγορές δεν ήσαν απαραίτητες αλλά γίνονταν μόνο για να υπάρξουν μίζες.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης