Καταγγελία: Στα 3 εκατ. ευρώ το "δώρο" για ψήφο εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας

Ότι διαβάσετε συνιστά βαριά παρακμή για το πολιτικό σύστημα, είτε αληθεύει είτε όχι η καταγγελία. Και μόνο που η χώρα ζει τέτοιο βούρκο φημών είναι αρκετό

Στα 3 εκατ. ευρώ έχει φτάσει η... ψήφος για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας αν πιστέψουμε την καταγγελία της βουλετή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, η οποία ήδη κλήθηκε σε κατάθεση για το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00).

Η βουλευτής, σόκαρε τους πάντες σε τηλεοπτική εκπομπή όταν αποκάλυψε ότι της προτάθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να ψηφίσει για πρόεδρο Δημοκρατίας, καταγγελία που επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκπομπής και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ  Π. Καμμένος.

Σύμφωνα με τη βουλευτή, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της» και ότι επίσης ο συνομιλητής της, της ανέφερε ότι «τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κ. Καμμένος κατονόμασε μάλιστα τον κ. Γιώργο Σούκουρη «στέλεχος της ΝΔ» ως τον προσφέροντα τα χεήματα. Σημειωτέον ότι βοά το παρασκήνιο μπως δήθεν δίδονται τέτοια χρήματα μέσω γνωστού τραπεζίτη που έχει αναλάβει την χρηματοδότηση...

Η Σταυρούλα Ξουλίδου δήλωσε ακόμη ότι το «γαλάζιο» στέλεχος που επιχείρησε να την χρηματίσει της έστειλε e-mail, στο οποίο αναφέρεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛΠαναγιώτης Μελάς έχει χρηματιστεί για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Παναγιώτης Μελάς παρενέβη στην τηλεοπτική εκπομπή για να διαψεύσει την καταγγελία. Έκανε λόγο για αισχρότητες και ψεύδη, και ζήτησε τα στοιχεία του «γαλάζιου» στελέχους που έστειλε το e-mail στην κ. Ξουλίδου.

Πλέον τίθεται σε ισχύ, έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η έρευνα για την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, η οπο΄πια είχε τεθεί στο αρχείο..

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης