Ισχυρές διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφική πορεία της χώρας - Κάθε επόμενη ημέρα θα είναι μια νεα κόλαση

Σύγκρουση "εμμονικών αριστερών" και ευρωπαϊστών σε έξαρση αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ με σημείο τριβής αν πρέπει να υπογράψει ο κ. Τσίπρας σήμερα κιόλας συμφωνία (γίνεται παζάρι αυτή τη στιγμή)) ή αν θα πρέπει να συνεχιστεί η πορεία προς την άββυσο.

Στελέχη όπως οι Παππάς, Δραγασάκης, Σταθάκης κ.α. βάλλουν ευθέως κατά του Βαρουφάκη που τον θεωρούν επικίνδυνο και ηθικό αυτουργό για την κατάσταση σεην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Ο κ. Τσίπρας δεν φαίνεται να έχει το σθένος της υπέρβασης πάντως μα αποτέλεσμα όλα να είναι εντελώς ρευστά. Θυμίζουμε ότι σήμερα τα μεσάνυχτα η Ελλάδα μένει χωρίς πρόγραμμα χρηματοδότησης ενώ δεν πληρώνει και το ΔΝΤ με αποτέλεσμα να έχουν χρεοκοπία.

Στο μεταξύ η κυβέρνηση δεν έχει χρήματα ούτε για τις συντάξεις ενώ από Δευτέρα το σοκ δεν θα έχει προηγούμενο: Δεν θα έχει χρήματα για οιποιαδήποτε πληρωμή, ενώ οι τράπεζες αν θα δίνουν από ένα 20ευρο την ημέρα θα είναι θαύμα.

Παράδειγμα οι συντάξεις ΟΑΕΕ: Θα καταβληθεί το μισό ποσό και το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί την επόμενη εβδομάδα, με την προϋπόθεση ότι θα βρεθούν τα 130 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την πληρωμή τους,

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης