Θ. Αναστασιάδης (απαντώντας): Ο Τσίπρας κάνει τον Μαδούρο

Ο πρωθυπουργός ενέπλεξε τον Θέμο Αναστασιάδη υπενθυμίζοντας στη Βουλή ότι ήταν "κομιστής επιταγών, με σακούλες" κ.α. Το είπε παρά το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης έχει αμετάκλητα αθωωθεί. Ο τελευταίος ανάρτησε στο protothema.gr την απάντησή του που καταλήγει:

"... στον ιλιγγιώδη ηθικά κατήφορό του ο κ. Τσίπρας ανέμειξε και την οικογένειά μου, τα τρία παιδιά μου, τα δύο εκ των οποίων ανήλικα, και τη σύζυγό μου. Τι τον απασχολούν; Κυνηγάει τώρα και παιδάκια; Συγχαρητήρια κι ακόμα χαμηλότερα!

Του συνιστώ και τον προκαλώ να τα βάλει αν θέλει μόνο με μένα και εάν έχει το θάρρος να παραιτηθεί της ασυλίας του και να πάμε στα Δικαστήρια να αποδείξει αν μπορεί όλα όσα με πρωτοφανές μίσος με κατηγορεί.
Τον πληροφορώ ότι θα αποτύχει, δεν θα καταφέρει να πλήξει ούτε εμένα ούτε το «Πρώτο Θέμα», όσο κι αν προσπαθεί. Αν θέλει να κάνει τον Μαδούρο ας πάει στη Βενεζουέλα. Μια ώρα αρχύτερα".

Ο Αναστασιάδης υπαινίχθει ότι του στέλνουν συνέχεια την.. Εφορία γράφοντας: "... Η οικονομική μου κατάσταση είναι γνωστή απ’ τις φορολογικές μου δηλώσεις, τα πόθεν έσχες και σε όλες τις αρμόδιες αρχές που ελέγχομαι μανιωδώς!"

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης