Θρίαμβος του Νεοαυριανισμού επί του πολιτικού συστήματος - Λάσπη, χολή, ψεύδη, καφενείο, κραυγές, τιποτολογία, σκουπιδαριό

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την κατάπτωση του πολιτικού συστήματος στη χώρα. Έχει κυριαρχήσει η λογική του Νεοαυριανισμού αφού με μοναδικό υλικό την λάσπη και τα λεκτικά σκουπίδια υποτίθεται ότι γίνεται "υγιής" αντιπαράθεση για το κρίσιμο εθνικό θέμα των Σκοπίων.

Με αυτή ακριβώς τη λογική, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν στη Βουλή στη συζήτηση για το Μακεδονικό, έγγραφα της ελληνικής διπλωματίας, τα οποία έως πρότινος χαρακτηρίζονταν απόρρητα, και αφορούσαν χειρισμούς επί του «σκοπιανού» προηγούμενων κυβερνήσεων, με στόχο να «εκθέσουν» τους πολιτικούς τους αντιπάλους. 

Η χρήση ή μη απόρρητων εγγράφων -που λέγεται ότι προσφάτως αποχαρακτηρίστηκαν- από τον υπουργό Εξωτερικών ή και τον πρωθυπουργό, θα φανεί σήμερα, λίγο πριν από τη λήξη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας επί της προτάσεως μομφής της ΝΔ.

Παράλληλα έγινε προσπάθεια νεοαυριανισμού ώστε να συνδεθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την οργάνωση του Ν.Μιχαλολιάκου, με διάφορες ακρότητες να λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Η κυρία Αναστασία Γκαρά που είπε απευθυνόμενη στους βουλευτές της ΝΔ: «Η ιστορία σας συνοδεύεται από πατριδοκάπηλους, συνεργάτες της χούντας, των ναζί και προδότες». 

Η κυρία Ευαγγελία Βαγιωνάκη: «Οι ακρότητες της Χρυσής Αυγής, υποβοηθούνται από τα ακραία εθνικιστικά μισαλλόδοξα κηρύγματα που ακούγονται και από την πλευρά της ΝΔ».

Ο Ν. Φίλης απευθυνόμενος στη ΝΔ είπε: "Βεβαίως, δοσίλογοι υπήρχαν στην παράταξή σας. Είναι ψέμα αυτό;"

Και από την πλευρά της ΝΔ ο κ. Κασαπίδης έκανε λόγο για «εσχάτη προδοσία» και «μειοδότες», αναφερόμενος στα κυβερνητικά στελέχη που προώθησαν και ετοιμάζονται να στηρίξουν τη συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων.

Φυσικά τα περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα. Έτσι λειτουργεί στο σύνολό του πια η πολιτική στην Ελλάδα και μάλιστα σε 24ωρη βάση. Λάσπη, χολή, ανικανότητα, τιποτολογία, προσβολές, σκουπιδαριό.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης