Θα υπάρξει δικαιοσύνη για τις μίζες;

μιζα

Όλοι τα έπαιρναν στα εξοπλιστικά. Ήσαν άνθρωποι του εκάστοτε υπουργού και η ανταμοιβή για να υπογράφουν τις επιλογές του ήταν μίζες. Το θέμα είναι : Μέχρι που θα φτάσει τα μαχαίρι; Θα τους βρούν όλους και θα υπάρξει Δικαιοσύνη;

Ο ίδιος ο Κάντας - σύμφωνα με την "Καθημερινή" - τα λέει όλα : "Από το 1997 είχα πληροφορηθεί από τον συνεργάτη του επιχειρηματία Θ.Λ. (σ.σ.: εκπροσώπου κατασκευάστριας εταιρείας), τον Α., ότι τα προγράμματα που αυτοί εκπροσωπούσαν θα προτιμούνταν και θα επιλέγονταν οπωσδήποτε γιατί αυτό είχε συμφωνήσει ο ίδιος ο Θ.Λ. με τον κ. Σμπώκο και τον κ. Τσοχατζόπουλο.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ Θ.Λ. - Σμπώκου - Τσοχατζόπουλου είχαν γίνει στο πολιτικό γραφείο του Τσοχατζόπουλου. Ακόμα, μου είχε πει και για τα επίπεδα ιεραρχίας, πώς και ποιος θα λάμβανε χρήματα. Συγκεκριμένα, μου είχε πει ότι στα μεγάλα προγράμματα τα χρήματα στον Τσοχατζόπουλο θα τα έδιναν οι κατασκευάστριες εταιρείες τις οποίες εκπροσωπούσε ο Θ.Λ., χωρίς να μου πει μέσω ποιου θα γινόταν αυτό.

Τα χρήματα στον Σμπώκο θα τα έδινε ο Θ.Λ. και σε χαμηλότερο επίπεδο θα τα έδινε ο Α.», φέρεται να λέει στην απολογία του ο Αντ. Κάντας αναφερόμενος στον επιχειρηματία και τις διασυνδέσεις του με την ηγεσία του υπουργείου Αμυνας...".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης