Η Ράνια Αντωνοπούλου δεν είναι η μόνη...

Με μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Δευτέρας γνωστοποιήθηκε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απομάκρυνε την υπουργό Ράνια Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου.

Μετά την αποπομπή Αντωνοπούλου, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να καταργήσει τη σχετική διάταξη, που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου. 

Ωστόσο υπάρχει θέμα: Ένας παμπτωχος πολίτης για να πάρει το μηνιαίο επίδομα 200 ευρώ θα πρέπει να προσκομίσει δεκάδες αποδεικτικα έγγραφα της οικονομικής του κατάστασης. Αν μάλιστα ξεπεράσει τα 2.000 ευρώ έστω και κατά ένα ευρώ τότε θεωρείται εύπορος και το... χάνει.

Το ερώτημα τώρα: Γιατί δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια και για τους βουλευτές; Είναι δυνατόν να παίρνουν τέτοια επιδόματα ΕΥΠΟΡΟΙ βουλευτές με μεγάλη περιουσία;

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης