Η κρίση στην Ελλάδα είναι πρωτίστως πολιτική. Συνεχίζεται γιατί εξακολουθεί να κυβερνά το παλιό

Η μεγάλη κρίση που βασανίζει την Ελλάδα καταλήγει να είναι και οικονομική. Στην πραγματικότητα η κρίση είναι πολιτική, εξελίσσεται σε κοινωνική και κρίση πολιτισμού και καταντά να είναι και οικονομική, διαλύοντας οικογένειες και ανθρώπους.

Πρώτα λοιπόν είναι μια κρίση πολιτική. Περιγράφεται από το κομματικό τέρας που θέριεψε στην Ελλάδα (κράτος είναι το κόμμα) και από κάποια στιγμή και μετά ήταν αδύνατον να το τιθασεύσουν. Επίσης περιγράφεται από τα ανίκανα πολιτικά πρόσωπα που κάθε κόμμα προωθούσε και είχαν μόνο ένα ρόλο : Να περιοδεύουν στα τηλεπαράθυρα και τα ραδιόφωνα πουλώντας συσκότιση και παραπλάνηση, ώστε να κρύβουν τα εγκλήματα των κομμάτων και των κυβερνώντων (μίζες, διαφθορά, μη ανάπτυξη κ.α.).

Όλα τα παράπανω είναι γνωστά σε όλους. Πολίτες και πολιτικοί τα γνωρίζουν πια και μάλιστα στην πραγματική τους διάσταση. Ε και; Το κομματικο - πολιτικό σύστημα είναι πάντα εδώ και συνεχίζει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ότι κάνει εδώ και 40 χρόνια. Δεν αλλάζει τίποτα και πουθενά.

Κράτος είναι το κόμμα που κυβερνά. Μοίραζαν μάλιστα μαζί και με την... "αριστερή" ΔΗΜΑΡ τις καρέκλες της εξουσίας. Η αναξιοκρατία επίσης είναι σταθερός θεσμός. Δείτε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές : Τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές κ.α στη θέση των άξιων. Οι ικανοί είναι για τους κυβερνώντες, άχρηστοι άλλωστε και να εκλεγούν ρόλο δεν θα έχουν.

Η καταστροφική κομματική δυναστεία των αδίστακτων που έφεραν την Ελλάδα στην πτώχευση είναι πάντα εδώ. Δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Οπότε δεν υπάρχει και ελπίδα αυητή η κρίση να αντιμετωπιστεί. Πως θα αντιμετωπιστεί; Με προσλήψεις Μεσσηνίων, τον Ζαγοράκη και τον Χριστοδουλόπουλο;

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης