Η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου ζητεί την ανάσυρση του πορίσματος Καλούδη

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«H απόφαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να παραγγείλει τη διενέργεια έρευνας για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, ζητώντας και την ανάσυρση του πορίσματος Καλούδη, συνιστά μία ακόμα νίκη της δικαιοσύνης και μία ακόμα δικαίωση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, το οποίο διαρκώς επέμενε στην ανάγκη αξιοποίηση όλων των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην πορισματική έκθεση του πρώην οικονομικού εισαγγελέα.

Όπως έχω τονίσει πολλές φορές, το πόρισμα Καλούδη περιγράφει βαρύτατες ευθύνες για 50 και πλέον πολιτικά πρόσωπα και τραπεζικά στελέχη και δείχνει ότι η σήψη και η ρεμούλα με τα θαλασσοδάνεια των Κομμάτων και των ΜΜΕ, δεν είχε κανένα όριο.

Όμως αυτή την μοναδική αλήθεια, είχαμε τη τόλμη να τη φωνάζουμε ελάχιστοι.

Θυμίζω ότι από τις 11.03.2016 κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, στην οποία αναφέρεται αναλυτικά όλο το κανονιστικό πλαίσιο της ΤτΕ που καταρρίπτει την «περίεργη» αν όχι ύποπτη αρχειοθέτηση της δικογραφίας του πορίσματος Καλούδη. 

Επίσης, από τα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής προκύπτουν κυριολεκτικά σημεία και τέρατα επί του συγκεκριμένου αυτού τραπεζικού σκανδάλου, που ισοδυναμεί με τρία σκάνδαλα Κοσκωτά.

Μόνοι, στην Εξεταστική και στην εκπομπή “ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;” φωνάζαμε για τους ηρωικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Καλούδη, τους οποίους έφαγε το μαύρο σκοτάδι μαζί με τις εντολές έρευνας και τα πορίσματά τους.

Δίπλα μας μόνο  2-3 δημοσιογράφοι και το «Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ».

Ευτυχώς, τη μοναξιά μας αυτή έσπασε η κ. Ξένη Δημητρίου και αυτό μας χαροποιεί.

Ωστόσο, παραμένουμε άγρυπνοι μέχρι να επιστρέψει στην θέση του και το τελευταίο ευρώ και να αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη οι ένοχοι.

Όλοι εκείνοι που είχαν το απύθμενο θράσος, αλλά και την αίσθηση του ακαταδίωκτου, να σκαρώνουν καταθέσεις, την ίδια ώρα με το ίδιο περιεχόμενο, για να βάλουν στο συρτάρι τις ρεμούλες, βαπτίζοντας ως έγκυρους και έμπειρους επιθεωρητές, 30χρονα παιδιά για έχουν προσχήματα.

Αλλά και όσοι κατασκεύαζαν (ν)τροπολογίες για να θάψουν τα θαλασσοδάνεια, τόσο παράνομες, ώστε προ του εισαγγελέως αναγκάστηκαν να τις ακυρώσουν λέγοντας ψευδώς, ότι δήθεν δεν αφορούσαν τα θαλασσοδάνεια και κρέμασαν στο εισαγγελικό τσιγκέλι τους δήθεν επιθεωρητές.

 

Είμαι βέβαιος πως όλοι αυτοί δεν θα… κάτσουν τώρα καλά. Θα επιχειρήσουν να διασωθούν και πάλι. Όμως η Δικαιοσύνη γρηγορεί. Και εμείς, επίσης.

Το γιγαντιαίο πολιτικό / οικονομικό σκάνδαλο θα βγει στο φως! Οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν!

 

Το  Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε ασυμβίβαστα πιστεύοντας στην πολυπόθητη Νέμεσις για τους υπευθύνους, ώστε να υπάρξει μία νέα και καθαρή αφετηρία, για τα μέσα ενημέρωσης, τις τράπεζες, αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου.

Είναι η ικανή και αναγκαία προϋπόθεση για να ανασάνουν, ο τόπος και η δημοκρατία». 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης