Επιχειρηματίας "έκαψε" τον Γιάννο Παπαντωνίου

Eπιχειρηματίας, ο οποίος δεν κρίθηκε προφυλακιστέος, καταβάλλοντας εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ "κάρφωσε τον Παπαντωνίου για τον οποίο δεν υπάρχει καμία απόδειξη παράνομων εμβασμλατων. Όμως: Μέσω Λαγκάρντ βρέθηκε ένας λογαριασμός αλλά το χειρότερο:

Επιχειρηματίας είπε ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρώην υπουργό. Οπως υποστήριξε στην απολογία του, ανέλαβε το 2002 με 2003 για λογαριασμό του Γ. Παπαντωνίου να μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό .

Πήρε μάλιστα, όπως λέει στο χέρι, 2,5 εκατομμύρια ευρώ, πιστεύοντας ότι τα χρήματα προέρχονται από νόμιμα έσοδα του κυρίου Παπαντωνίου . Ο ίδιος όπως ισχυρίζεται, «δεν πήρε καμία αμοιβή, διότι έκανε μία εξυπηρέτηση σε ένα πρόσωπο που εκτιμούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί σήμερα μπλεγμένος».

Τα χρήματα αυτά φέρεται ότι τα παραλάμβανε σε δεσμίδες μέσα σε κίτρινους φακέλους από το σπίτι του πρώην υπουργού στην Κηφισιά, τα έσπαγε σε μικρότερα ποσά και στη συνέχεια έφευγαν για την Ελβετία. Από εκεί, πάλι σε μικρά ποσά κατευθύνονταν σε λογαριασμούς του ζεύγους Παπαντωνίου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης