Απεργία της ΕΡΤ κόντρα στο... Ζάπειο-3!

ΕΡΤ

Χωρίς... τηλεοπτική κάλυψη κινδυνεύει να μείνει το Ζάπειο-3 που έχει προγραμματιστεί να δημοσιοποιηθεί την Κυριακή στις 11.30 το πρωί. Αιτία αναπάντεχη απεργία της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα το σωματείο της ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας αύριο Σάββατο, από τις 4 το απόγευμα εώς τις 6 το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια, 24ωρη απεργία την Κυριακή, μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωσή της "παρά τις υποσχέσεις και τις δημόσιες δεσμεύσεις της πολιτείας και της διοίκησης, ότι άμεσα θα επιλύσουν το πρόβλημα υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, το πρόβλημα της αναπροσαρμογής τής εκτός έδρας αποζημίωσης, το πρόβλημα του περιορισμού των εξαιρέσιμων στο 10% της μισθολογικής δαπάνης, το πρόβλημα της άμεσης πρόσληψης των συναδέλφων ΣΟΧ και άλλα πολλά που έχουν καταγραφεί σε εξώδικα, επιστολές και ανακοινώσεις, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα, με αποτέλεσμα να απαξιώνεται και να υποβαθμίζεται το παραγόμενο έργο της ΕΡΤ".

Η ΝΔ εξέφρασε την οργή της για αυτή την κινητοποίηση την οποία θεωρεί κατευθυνόμενη από το ΠΑΣΟΚ! Αναζητεί δε τρόπο να υποκαταστήσει την τεχνικήγ απουσία των κρατικών καναλιών..!

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης