Απάντηση του Ν.Νικολόπουλου στον Άδ.Γεωργιάδη«Ο λαός εξοργίζεται με όσους έγιναν τσιράκια συμφερόντων που εκβιάζουν δικαστές»!

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του για τα διαδραματιζόμενα στο ΣΤΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όταν ένας ανώτατος δικαστικός λειτουργός, χωρίς να ονοματίζεται, «φωτογραφίζεται» για τις ερωτικές περιπέτειές του και η «φωτογράφιση» συνιστά ωμό εκβιασμό γύρω από το πολιτικοοικονομικό θρίλερ των τηλεοπτικών αδειών, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος δεν εννοεί να παραμείνει απαθές, ούτε να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.

Είναι χρέος μας να φέρνουμε στο φως με ονομαστική σαφήνεια τα γεγονότα, διότι μόνο έτσι ακυρώνονται οι εκβιασμοί στην πράξη.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Ο Ελληνικός λαός «διασκεδάζει με τους κλόουν» αλλά και εξοργίζεται  με όσους έγιναν τσιράκια των συμφερόντων που εκβιάζουν δικαστές του ΣτΕ για να ματαιωθεί η αλλαγή του έως σήμερα παράνομου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, από το οποίο τα δημόσια ταμεία υφίστανται χρόνια αιμορραγία ,η οποία μετουσιώνεται σε απίστευτα κέρδη για επιχειρηματίες και πολιτικούς.

Σήμερα φάνηκε μέσα από τα ‘’ανώνυμα’’ δημοσιεύματα της εφημερίδας του Στ. Ψυχάρη ότι υπάρχει ένα υπόγειο παιχνίδι συμφερόντων και διαπλοκής .Η δημοσιοποίηση ,ιδιαίτερα από το ΒΗΜΑ της Κυριακής  αυτής της υπόθεσης μιας “καυτής” και απαράδεκτης για τα επίπεδα αυτά ενοχοποιητικής αλληλογραφίας μεταξύ ενός κρίσιμου και έχοντος μεγάλη εξουσία και επί συναδέλφων του υψηλόβαθμού δικαστικού του ΣτΕ και μιας επίσης δικαστικής λειτουργού ,την οποία ο ίδιος φαίνεται να βοήθησε “τα μάλα” για να αποτελεί και αυτή σήμερα μέλος των συνθέσεων του ιδίου δικαστηρίου, έρχεται στο προσκήνιο ένας προφανής εκβιασμός σχετιζόμενος με την υπόθεση αυτή ,στην δημοσιοποίηση της οποίας συνέβαλαν πολλά ρεπορτάζ. Και μόνη η μη νόμιμη λειτουργία στο θέμα των εξετάσεων δικαστικών λειτουργών, πιθανόν να αφαιρεί κάθε πίστη προσήλωσής στη νομιμότητα και παρέλκει η αναφορά στην διατήρηση μιας ερωτικής σχέσης, της οποίας οι συνέπειες είναι ικανές να εκβιάσουν ώστε κάποιος να λάβει αποφάσεις και εναντίον της νομιμότητας και εναντίον της συνείδησής του, όποια και αν είναι αυτή...

Επισημαίνω ότι η υπόθεση θυμίζει ,όπως δημοσιοποιήθηκε ανάλογες υποθέσεις με τις οποίες εκβιάστηκαν στο παρελθόν και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες ανάλογης θέσης στελέχη και εκείνες είχαν καταγραφεί ως υποθέσεις εκβιασμού. Ακριβώς γι αυτό το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος και ο Πρόεδρος του ζήτησαν από την Κυβέρνηση δια των αρμοδίων Υπουργών της να διατάξει άμεσα τις απαραίτητες έρευνες, ώστε να διακριβωθεί τι είναι ακριβές και τι όχι και ποιός εκβιάζει ποιόν, για λογαριασμό τίνων, εάν πράγματι εμφιλοχωρεί εκβιασμός, όπως δείχνει ως τώρα η κοινή λογική και τα διδάγματα της κοινής πείρας.

Θα περιμένουμε την Παρασκευή με ενδιαφέρον από του βήματος της Βουλής από τον κ. Ν. Παρασκευόπουλο ή τον κ. Δ. Παπαγγελόπουλο να απαντήσουν στην Επίκαιρη Ερώτηση που ήδη καταθέσαμε»

Τέλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Άδωνη Γεωργιάδη : «Ας του υπενθυμίσω ότι εγώ παραιτήθηκα από την θέση του Υπουργού, όταν κλήθηκα να λάβω αποφάσεις αντίθετες με την συνείδηση μου, δεν ψήφισα στην Βουλή νόμους σχετικά με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, μειώσεις συντάξεων (και διεγράφη από την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.) και τέλος από το βήμα της Βουλής στηλίτευσα καναλάρχες και τραπεζίτες τους οποίους ο εν λόγω κύριος υπερασπίζεται με θέρμη». 

 

Ο Άδωνις υπερασπιστής των νταβατζήδων και των εκβιαστών :                                    

https://youtu.be/3_TqGmyoM78

 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης