Αξιοπρόσεκτη βελούδινη είσοδος του "Εθνικού Μετώπου" στο πολιτικό σκηνικό

"Βελούδινη είσοδο" στο πολιτικό περιβάλλον της χώρας επιχειρεί τους τελευταίους μήνες το "Εθνικό Μέτωπο", δημιουργώντας κινήσεις σε κάθε νομό, ανοίγοντας γραφεία σε πολλές πόλεις (έχει ξεκινήσει από την Βόρειο Ελλάδα) και διαδίδοντας τις πολιτικές του θέσες που διακρίνονται από μετριοπάθεια, ρεαλισμό και κυρίως από έναν πατριωτικό χαρακτήρα που αφορά όλο το συνταγματικό τόξο στη χώρα.

Το "Εθνικό Μέτωπο" στην επανιδρυτική του διακήρθξη για παράδειγμα, καταγγέλλει το πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως που σάρωσε την χώρα, "ρήμαξε την οικονομία, εκχώρησε την κυριαρχία, και υπονόμευσε το αξιακό σύστημα της ελληνικής κοινωνίας. Προώθησε μια γενικευμένη διαφθορά και αλλοίωσε την νοοτροπία των πολιτών, θωράκισε την οικογενειοκρατία και την κομματοκρατία".


Το "Εθνικό Μέτωπο" μιλά επίσης για την συατηματική υπονόμευση της παιδείας, της γλώσσας και της ιστορίας δηλαδή για την προοπτική μιας Ελλάδας χωρίς μνήμη και υπόσταση. Και δηλώνει ότι έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την σύμπραξη όλων των ενεργών δυνάμεων που έχουν την ίδια συνειδητοποίηση απέναντι στην παρακμή και θέλουν την άμεση δράση και ανατροπή της.

Σημειωτέον ότι το "Εθνικό Μέτωπο" θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, αλλά και σε αρκετούς Δήμους της χώρας ενώ ήδη καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις και μάλιστα με αυξητικές τάσεις παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης