Ανδρουλάκης: Η κακή πορεία του ΚΙΝΑΛ είναι εθνική υπόθεση

«Το περί Δούρειων Ίππων δεν με αφορά. Αλλά εσείς δώσατε ρόλο στον Μπίστη, στον Θεοχαρόπουλο και στον Ραγκούση», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στην ηγετική πλειοψηφία του κόμματος, δηλαδή στην κυρία Γεννηματά στη συνεδρίαση του κόμματος. 

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος έκανε 57 ομιλίες, εκατοντάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις από τον Απρίλιο μέχρι τις εθνικές εκλογές και υποστήριξε: «Τέλος πως κάποιοι θα τρέχουν για να βγουν άλλοι».

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι κανείς στο Κίνημα Αλλαγής δεν περίμενε ότι το ΚΙΝΑΛ θα έχει 8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 31%. «Η συζήτηση για το τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει δεν είναι εσωτερικό θέμα συζήτησης, αλλά εθνική υπόθεση» είπε, εξηγώντας ότι «η δημοκρατική παράταξη πρέπει να πρωταγωνιστήσει έναντι του Μητσοτάκη και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει τα πιο λαϊκιστικά στοιχεία του παλιού ΠΑΣΟΚ».

«Η σύγκριση για το αποτέλεσμα πρέπει να γίνεται όχι με το αποτέλεσμα του 2015, αλλά με τους 212.000 που ψήφισαν για την ίδρυση του ΚΙΝΑΛ», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης