Ανέβαλαν την συνεδρίαση του ΣτΕ γιατί θα έβγαινε ο νόμος Παππά για τα κανάλια αντισυνταγματικός;

Κλασική αριστερή τακτική: Όταν δεν έχεις την πλειοψηφία στο Σώμα, ΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ, την συνεδρίαση για να δεις τι μπορείς να κάνεις στο παρασκήνιο ώστε όταν επαναληφθεί να περάσεις τις θέσεις σου. Έγινε κάτι τέτοιο στο ΣτΕ;

Ολόκληρος ο πολιτικός και νομικός κόσμος έχει καταθορυβηθεί από την πρωτοφανή απόφαση του προέδρου του ΣτΕ κ. Σακελλαρίου να αναβάλλει την συνεδρίαση του Σώματος για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον αδιανόητο για το κύρος του φορέα ισχυρισμό ότι "επιχειρείται διαμόρφωση κλίματος από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις".

Τι ισχυρίζεται; Ότι η Δικαιοσύνη σε αυτόν τον υψηλό βαθμό επηρεάζεται από τα... πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεων; Μήπως η αλήθεια είναι αυτή που φαντάζει προφανής; Μετρούν τα "κουκιά" και βλέπουν ότι ο νόμος Παππά βγαίνει αντισυνταγματικός κάτι που θα τινάξει στον αέρα όλη την καθεστωτική λογική αυτής της συγκυβέρνησης;

Η εξωφρενική αναστολή της συνεδρίασης άφησε άφωνους τους πάντες, γιατί δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό η ομάδα στο Μαξίμου να κινείται υπόγεια με ισχυρό παρασκήνιο, πιέσεις και κομματικές εντολές σε δικαστικούς.Έτσι συνεχίζεται ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ στην Ελλάδα με την αποδόμηση των παντων.

Γιατί πράγματι είναι αδιανόητο για το ΣτΕ να επικαλείται ότι μπορεί να επηρεαστεί από "το κλίμα". Να σημειωθεί ότι την απόφαση αναστολής της συνεδρίασης πήρε μόνον ο πρόεδρος του ΣτΕ και κανένας άλλος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης