Ήττα κόλαφος του Σαμαρά και των συστημικών ΜΜΕ με... 135 "όχι" και μόλις 160 "ναι"

Στην πολιτική όποτε πας σε ψηφοφορίες έχεις εκ των προτέρων εξασφαλίσει το αποτέλεσμα αλλιώς... δεν τις κάνεις. Έχετε δει ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης με την κυβέρνηση να... πέφτει; Η ίδια ζητά την ψηφοφορία γνωρίζοντας ότι έχει ήδη το αποτέλεσμα.

Προ ολίγου, ο κ. Σαμαράς υπέστη απίστευτη ήττα στη Βουλή με : 160 ναι" - 135 "παρών" (!) και 5 απόντες!  Λείπουν 20 βουλευτές δηλαδή η κυβέρνηση που μιλούσε για 173 σίγουρες ψήφους και στη συνέχεια διέδιδε με την βοήθεια των ΜΜΕ ότι θα ξεκινήσει με 165, τελικά πήρε 160. Μάλιστα από τους 5 απόντες πιθανόν... όλοι να ψηφίσουν όχι!

Η ζαριά Σαμαρά να πάει σε εκλογή Προέδρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει τίποτε έφερε ήττα - κόλαφο που προφανώς δεν έχει γυρισμό.

Τώρα ο κ. Σαμαράς κυνηγά  κάτι άπιαστο με υποτιθέμενους άσους την αλλαγή υποψήφιου, την αυξανόμενη κινδυνολογία, κάποιο δήθεν... εθνικό γεγονός και πάει λέγοντας.

Πάντως ήδη αναλυτές των συστημικών ΜΜΕ μιλού ήδη για εκλογές ενώ ήδη στην Βουλή περνούν βροχηδόν τροπολογίες ή παραιτούνται στελέχη του κρατικού τομέα για να πολιτευτούν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης