«Θα είναι ο καλύτερος Δήμαρχος Πατρέων!» Συγκινητικά λόγια από επιφανείς προσκεκλημένους για τον Νίκο Νικολόπουλο στη συγκέντρωση της Αθήνας

Δεν ήταν μόνο οι εν Αθήναις Πατρινοί που πλημμύρισαν τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Plaza» της Πλατείας Συντάγματος κατά την παρουσίαση της «Νέας Πάτρας» στην πρωτεύουσα την περασμένη Δευτέρα, αλλά και οι πολιτικοί, επιστήμονες, εκδότες και δημοσιογράφοι, γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας που ανάμεσα σε άλλους τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Νικολόπουλο.

Όλοι τους μίλησαν από καρδιάς για τον δυναμικό Νίκο που γνωρίζουν και εμπιστεύονται ενώ επίσης έστειλαν σαφές μήνυμα στήριξης, χαιρετώντας μάλιστα κάποιοι εξ αυτών από μικροφώνου, τον αγώνα του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου και βουλευτή Αχαΐας για την «Νέα Πάτρα».

Ανάμεσά τους,  ο πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μίχαλος,  που τόνισε:  Ο Νίκος είναι η καταλληλότερη λύση για την Πάτρα μας.

 «Σπάνια θα βρεις πολιτικό, που κάνει μια εξυπηρέτηση και δεν κρατάει τα στοιχεία του ιδίου και της οικογένειά του για να ενοχλεί. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει δείγματα γραφής μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, καθώς και τους διαύλους επικοινωνίας για να διεκδικήσει για την πόλη του, όσα της ανήκουν. Ο Επιμελητηριακός θεσμός, τον οποίο εκπροσωπώ ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στέκεται δίπλα στον Νίκο Νικολόπουλο, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να πάμε μπροστά αυτό τον τόπο. Και αυτό θα το καταφέρει και η Πάτρα, με Δήμαρχο τον Νίκο Νικολόπουλο!»

  Ο Πατρινός δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, σημείωσε στον χαιρετισμό του: Η Πάτρα είναι η μεγάλη μας αγάπη και η πόλη δικαιούται Δήμαρχο Πατρινό!

 «Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που μιλάω σε πολιτική συγκέντρωση. Και αυτό το κάνω μόνο και μόνο για τον φίλο μου τον Νίκο! Μεγαλώσαμε μαζί, ζήσαμε πολλά μαζί. Η μεγάλη αγάπη του Νίκου, πάνω και από τη Βουλή, είναι η Πάτρα! Εγώ του εύχομαι να αναλάβει αυτό το μεγάλο και ιερό καθήκον, του Δημάρχου Πατρέων!  Το μέλλον της πόλης εξαρτάται από τη δική μας ψήφο. Και αν κάνουμε για άλλη μια φορά λάθος, όπως στο παρελθόν κάναμε ακόμα και με Δεξιό Δήμαρχο, θα έχουμε την ευθύνη. Μας αξίζει ένας καλύτερος Δήμαρχος και ελπίζω Νίκο, να είσαι εσύ ο επόμενος Δήμαρχος Πατρέων!»  

 Ο πρ. Υπουργός Απόστολος Ανδρεουλάκος μίλησε με συγκίνηση για τον Νίκο Νικολόπουλο: Πιστεύω ακράδαντα, ότι θα είναι ένας πολύ καλός Δήμαρχος

«Είναι ευφυής, δραστήριος, κινητικότατος, επίμονα αποτελεσματικός. Είμαι εδώ σήμερα, όχι μόνο γιατί είμαι φίλος του Νίκου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που γνωρίζει και αγαπά την Πάτρα, όσο κανένας άλλος. Πιστεύω ακράδαντα, ότι θα είναι ένας πολύ καλός Δήμαρχος Πατρέων! Πιστεύω ότι εκλεγόμενος Δήμαρχος, θα κάνει την Πάτρα όπως ήταν κάποτε: Μία φημισμένη πόλη, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο. Νίκο, σου εύχομαι καλή επιτυχία!»

  Ο Καθηγητής Διονύσης Χιόνης υπογράμμισε στον χαιρετισμό του: Μόνον ο Νίκος μπορεί να αφαιρέσει από την Πάτρα την ταμπέλα της φτωχομάνας της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας

«Η τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι ο πρώτος Κυβερνητικός βαθμός.  Και εκεί χρειαζόμαστε άοκνους και ταγμένους σε αυτό το θεσμό ανθρώπους όπως ο Νίκος Νικολόπουλος. Ανθρώπους που ξέρουν να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη και που μπορούν να αφαιρέσουν από την Πάτρα την ταμπέλα της φτωχομάνας της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας. Και να την ξανακάνουν την αστική πρωτεύουσα όλης της περιοχής. Και αυτό μόνο ο δουλευταράς και πεισματάρης Νίκος μπορεί να το κάνει! Νίκο, καλή επιτυχία!»

 Ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Κινήματος «Υπέρβαση» Κυρικάκος Τόμπρας, ενθουσιασμένος από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, είπε ανάμεσα σε άλλα:  Οι δανειολήπτες ψηφίζουμε τον προστάτη και συμπαραστάτη μας Νίκο Νικολόπουλο

«Η Πάτρα έβγαλε απόψε Δήμαρχο Πατρέων! Όλοι οι δανειολήπτες  πρέπει να στηρίξουμε τον Νίκο Νικολόπουλο, γιατί είναι ο μόνος βουλευτής που έδωσε αγώνα υπέρ των δανειοληπτών, που κηνύγησε τις Τράπεζες και έδωσε αγώνες για να σώσουν οι άνθρωποι τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Ξέρω ότι για την Πάτρα ο Νίκος έχει ένα μεγάλο όραμα και αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες και για τούτο θα του δώσουν την ψήφο της εμπιστοσύνης για να το υλοποιήσει. Είμαι σίγουρος, ότι την επόμενη φορά που θα πάω στην Πάτρα, θα έρθω να σε χαιρετήσω στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πατρέων!»  

Ο γνωστός εκδότης-δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας τόνισε για τον Νίκο Νικολόπουλο: Ασυμβίβαστος ακάματος εργάτης της Βουλής, ο πρώτος στον ασφυκτικό κοινοβουλευτικό έλεγχο στο ΜΑΞΙΜΟΥ

«Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι από τους λίγους ασυμβίβαστους και ανυποχώρητους βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Είναι ο ακάματος εργάτης της Βουλής, ο πρώτος σε ερωτήσεις διαχρονικά! Ο πολιτικός, που δεν μετακινείται από την Πάτρα στην Αθήνα με οδηγό και βουλευτικό αυτοκίνητο, αλλά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Είναι ο πολιτικός που αν χρειαστεί ενοχλεί πολιτικά, ακόμα και ανθρώπους που κινούν την κορυφή του συστήματος! Και αύριο που θα είναι Δήμαρχος, αν χρειαστεί θα τα βάλει για το καλό της Πάτρας, όχι μόνο με υπουργούς, αλλά και με Κυβερνήσεις!  Νίκο, είμαι σίγουρος για την νίκη σου! Καλό έργο για την Πάτρα!»

Ο Πατρινός δημοσιογράφος σε ΜΜΕ των Αθηνών Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Νικολόπουλο: Κρατά ισορροπίες μόνο για την πόλη του και βάζει μπουρλότο στα συστήματα διαπλοκής 

««Αγνοώ εκείνον τον ισχυρό, είτε επιχειρηματίας είναι είτε δημόσιο πρόσωπο είτε πολιτικός, που ευνοήθηκε από τον Νικολόπουλο. Ως γνήσιος Πατρινός ποτέ δεν επέτρεψε σε  κανέναν να τον θεωρήσει δεδομένο  γι΄ αυτό και ενίοτε εμφανίζομαι στις μαχητικές έως εμπρηστικές τηλεοπτικές του εκπομπές του.  Κρατά ισορροπίες μόνο για την πόλη του και για την Αχαΐα αλλά και πάλι το χρονοδιάγραμμα που θέτει είναι περιορισμένο».

Η δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη εξομολογήθηκε για τον Νίκο: Είναι ένας άνθρωπος δυνατός με συναίσθημα, αρχές και αξίες, ένας πολιτικός με γνώση και αξιοπιστία

«Έχω ζήσει συγκινητικές στιγμές δίπλα στον Νίκο Νικολόπουλο. Είναι ένας άνθρωπος δυνατός με συναίσθημα, αρχές και αξίες, ένας πολιτικός με γνώση και αξιοπιστία, που τιμάει πραγματικά το λειτούργημα του βουλευτή. Ξέρω ότι αγαπάει πολύ τον τόπο του και θα δώσει τα πάντα για να ξεδιπλώσει το φιλόδοξο όραμά του. Και ως Δήμαρχος Πατρέων, είναι σίγουρο ότι θα παράξει σημαντικό έργο, θα δημιουργήσει παρακαταθήκες, θα αναμορφώσει την πόλη του!  Νίκο καλή επιτυχία! Η νίκη σου είναι δεδομένη!»

Θόδωρος Χαριτόπουλος (ο φύλακας άγγελος του αείμνηστου Εθνάρχη Κων. Καραμανλή): «Με την παρουσία μου στηρίζω τον άξιο και ικανό πολιτικό άνδρα που γνωρίζω από τα πρώτα του πολιτικά βήματα».

 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης