Ποιός έφτιαξε το τέρας της ΕΡΤ;

Ποιός έφτιαξε το τέρας της ΕΡΤ;

Ο κ. Σαμαράς θέλει να αλλάξει τους πάντες και τα πάντα εκτός από τον εαυτό του... Προσλαμβάνει παντού ημέτερους - κυρίως μεσσήνιους - ακόμα και στην ΕΡΤ! Και τώρα τι κάνει; Μεταφέρει σε πολίτες την ευθύνη των πολιτικών: Αν και η ΕΡΤ έγινε τέρας από τους πολιτικούς, την "εξυγίανσή" της, θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι σε αυτήν. Και οι πολιτικοί που έστησαν την φαύλη ΕΡΤ; Μα... θα συνεχίσουν να κυβερνούν.

Το έγκλημα στην χώρα είναι ότι έχει καταργηθεί το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της και δυστυχώς και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο Σαμαράς π.χ. δεν ρωτά για οτιδήποτε κανέναν. Απολύτως κανέναν. Όποιος νομίζει ότι χωρίς κοινοβουλευτικούς κανόνες, χωρίς θεσμούς και χωρίς νεα πολιτικά πρόσωπα η χώρα θα σωθεί, τους λέγω ότι είναι μακρυά νυχτωμένοι. Η χώρα από το 1986 - που ο Παπανδρέου άλλαξε το Σύνταγμα - έχει πρωθυπουργούς ολιγάρχες που την καταστρέφουν.

Για δε τον Σαμαρά ένα έχω να πω: Βρήκε μια κοινωνία διαιρεμένη, σαστισμένη, αιφνιδιασμένη, χωρίς πολιτικούς καθοδηγητές (τα πολιτικά πρόσωπα είναι θλιβερά στην Ελλάδα) και κυβερνά με μια απίστευτη ευκολία. Δεν του αντιστέκεται κανείς.

Την ΕΡΤ την κλείνει λοιπόν αλλά αναρωτιέται κανείς; Ποιός μας εγγυάται τι θα μπει στην θέση της;

            molonoti.gr