Πογκρόμ λαών από τους Γερμανούς

Πογκρόμ λαών από τους Γερμανούς

Η κυρία Μέρκελ έχει δυο στόχους : Πρώτον να αλλάξει την κρατική λειτουργία σε κάθε χώρα της ευρωζώνης, ώστε να υπάρχει λιγότερη διαφθορά, λιγότερη γραφειοκρατία και φυσικά λιγότερο κόστος.

Δεύτερον θέλει να διαλύσει την μεσαία τάξη. Η ιδέα είναι να δημιουργηθούν λίγοι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι οι οποίοι θα φορολογούνται πολύ πιο εύκολα από το να φορολογούνται εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις. Αυτοί θα απορροφήσουν ένα μικρό αριθμό μικρομεσαίων (που θα χάσουν τις επιχειρήσεις τους), οι υπόλοιποι καταστρέφονται.

Τα παραπάνω κρίνονται αναγκαία ώστε να επιτευχθεί η ενοποίηση της Ευρώπης παντού : Όλες οι χώρες πρέπει να λειτουργούν στο ίδιο μοντέλο ώστε να μην υπάρχουν "27 διαφορετικές πολιτικές και 27 διαφορετικές κυβερνήσεις".

Αυτή η πρωτοφανής επέμβαση στις κοινωνίες των χωρών μελών της ΕΕ έχει δημιουργήσει 5 εκατομμύρια Ευρωπαίους χωρίς κανένα μέλλον (άστεγοι, ρακοσυλλέκτες, τελειωμένοι) και 26 εκατ. Ευρωπαίων που έχουν χάσει τις θέσεις εργασίας τους. 

Βιώνουμε το μεγαλύτερο ανθρώπινο πογκρόμ στην ανθρώπινη ιστορία. Το υλοιοπούν καταργώντας Κοινοβούλια, θεσμούς, δημοκρατική λειτουργία, κανόνες, ανθρωπιά.