Παίζει με τα... "δεύτερα"

Παίζει με τα... "δεύτερα"

 

Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να ήταν πραγματικά απελπισμένος για να κάνει έναν ανασχηματισμό με πρόσωπα όπως ο Ντινόπουλος, ο Γιακουμάτος ή η Βούλτεψη κ.α. Μου θυμίζει τον προπονητή που μετά το 4-0 εις βάρος της ομάδας του κοιτάζει στον παγκο, δεν βλέπει τίποτα και κάνει τις αλλάγές "για να παίξουν και αυτοί μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής".

Από που να αρχίσει κανείς; Ο Ντινόπουλος δεν ήταν που έβριζε τους συκοφάντες που έλεγαν ότι θα κλείσει η ΕΡΤ; Η ΕΡΤ έκλεισε και αυτός συνέχισε να παρελαύνει στα τηλεπαράθυρα λες και δεν μίλησε ποτέ! Δεν ήταν επίσης αυτός που έλεγε πως η σύμβαση Βενιζέλου για τα υποβρύχια ήταν χειρότερη από αυτές τοτ Άκη;

Ο Γιακουμάτος δεν είναι που είδε πρόσφατα την σύζυγό του να συλλαμβάνεται για φοροδιαφυγή στην οποία εμπλέκεται και ο ίδιος ως αφανής ιδιοκτήτης; Σε άλλη χώρα θα είχε παραιτηθεί και από βουλευτής.

Η κυρία Βούλτεψη δεν έγραφε για το νεο υπουργό Οικονομικών Χαρδούβελη ότι είναι υπάλληλος εθνοπροδότης και σύντομα θα κάτσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης;

Όσο για τον κ. Χαρδούβελη που είπε ότι πρέπει να αποφασίζουμε εμείς και όχι η τρόικα για την οικονομική πολιτική, δεν μίλησε για τώρα ο άνθρωπος. Μίλησε για μετά από 50 χρόνια όταν δεν θα χρειαζόμαστε τα μνημόνια και την τρόικα, μην μπερδεύεστε.

Γι αυτό σας λέω: Ο Αντώνης πρέπει να είναι απελπισμένος, παίζει με τα "δεύτερα"!