Προσφυγή Τατούλη για την τύχη των χρημάτων του Ταμείου αρωγής πυρόπληκτων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά την συνεδρίαση του ΠΕΣΥ έκανε λεκτική επίθεση στον πρώην υπουργό Πέτρο Μολυβιάτη, λέγοντας ότι η ονομασία του Ταμείου αρωγής των πυρόπληκτων με κεφάλαια ιδιωτών σε «Ταμείο Μολυβιάτη» ήταν ατυχής, καθώς ο κ. Μολυβιάτης δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο στις απαιτήσεις των «ευγενών Ελλήνων» που το χρηματοδότησαν.

Πρόσθεσε ότι, «μετά από 4 χρόνια κανένας δεν έχει κάνει απολογισμό για τα χρήματα αυτά», υπογραμμίζοντας ότι «αυτή είναι μια συμπεριφορά η οποία αποτελεί το κακό παράδειγμα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη 15 εκατομμύρια ευρώ με τις σκληρές της παρεμβάσεις προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου το ταμείο ανήκει τώρα» .

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε σίγουρος ότι τα χρήματα που θα εξασφαλίσει η περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι περισσότερα από αυτά που το ταμείο μπορούσε να διαθέσει.

Ο ίδιος θα ζητήσει εξηγήσεις για τα χρήματα του Ταμείου που τελικά κατέληξαν στη μαύρη τρύπα των ταμείων του δημοσίου, προσφεύγοντας σε ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια αν χρειαστεί, διαφορετικά τόνισε τα χρήματα αυτά θα πρέπει να επιστραφούν στους δικαιούχους δωρητές.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης