“2 ½ Φόνοι & 1 Μπουλντόγκ”

Η παράσταση “2  ½ Φόνοι & 1 Μπουλντόγκ” από τους βιρτουόζους του είδους Μ. Ρέππα - Θ. Παπαθανασίου (το οποίο κατέχει το ρεκόρ εισιτηρίων στην Πάτρα με πάνω από 5.000 εισιτήρια) ανεβαίνει από 16/5/19 - 19/5/19 & από 22/5/19 - 25/5/19 στο Θέατρο ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ (Ευμήλου 2) από τη Θεατρική Ομάδα θέΑ(Σ)ΤρΟ του Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε.

Πρόκειται για τη πρώτη δημιουργία της νεοσύστατης Θεατρικής Ομάδας του Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε, ενός Συλλόγου που από το 2000 όταν και ιδρύθηκε έχει αναπτύξει πλούσια δράση σε πολλά επίπεδα με δραστηριότητες που προωθούν την αντίληψη του ανθρώπου ως ενεργού πολίτη και αξίες όπως ο αλληλοσεβασμός, η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, με παρεμβάσεις σε περιβαλλοντικά και πολιτισμικά δρώμενα της κοινωνίας της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, παροτρύνοντας τα μέλη του για εθελοντική δημιουργία, αυτοέκφραση και ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του και επιτυγχάνοντας συνεργασία με φορείς και παρεμφερείς συλλόγους για κοινή δράση.

Για το σκοπό αυτό λειτουργούν 20 ανεξάρτητες και αυτόνομες Ομάδες στο πλαίσιο του Συλλόγου, όπως Ομάδα Αλληλεγγύης, Ομάδα Εναλλακτικής εκπαίδευσης, Ομάδα Yoga, Ομάδα Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, Ομάδα Ορεινής Πεζοπορίας, Ομάδα Παραδοσιακών Χορών, Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους, Ομάδα Φωτογραφίας, Ομάδα Θεάτρου, Ομάδα Χορωδίας, Ποδηλατική Ομάδα κ.α.

Όσον αφορά στο έργο, πρόκειται για μια έξοχη διασκευή, βασισμένη στο έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν». Δύο φιλικά ζευγάρια, μια υπηρέτρια, ένας υπαστυνόμος, ο αρχηγός της αστυνομίας, η εξαφάνιση της Μαριλού ενός γαλλικού... μπουλντόγκ, ο φόνος μιας χορεύτριας σε μια κακόφημη συνοικία του Παρισιού, μπλέκουν τους πάντες σε ένα δαιμονικό γαϊτανάκι συνεχών, απρόβλεπτων, και ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων. Μια πανέξυπνη, σύγχρονη φάρσα, μια θεότρελη κωμωδία με γρήγορο ρυθμό, γεμάτη εκπλήξεις, δολοφονίες, ανατροπές, μυστήριο κι απίθανες συμπτώσεις!!!

Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη - Σάββατο 9.15 μ.μ. Κυριακή 8 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος €8 Ομαδικό (άνω των 10 ατόμων), Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ €6

Κατάλληλο 13+

Τηλέφωνο Κρατήσεων 6974984001

Ώρες κρατήσεων 10 π.μ. – 3 μ.μ. & 6 μ.μ. - 9 μ.μ.