Το 2ο Γυμνάσιο Πατρών και το "Παραμύθι χωρίς όνομα"(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Μία διασκευή του θεατρικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη βασισμένο στο βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα "ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ",  θα παρουσιάσει την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, το 2o Γυμνάσιο Πατρών.

Συνεχίζοντας τη θεατρική του παράδοση και τη δύσκολη προσπάθεια, με αμείωτες πρόβες αλλά αι πολύ όρεξη, υπόσχεται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι μαθητές έχοντας στο πλευρό τους τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ.Λοτσάρη Αγγελική, Οικονόμου Γιώτα και Φούκα Μαρία, έμαθαν, γέλασαν, κουράστηκαν αλλά θέλουν να πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Οι μαθητές είναι σίγουρα κερδισμένοι καθώς μελέτησαν και δραματοποίησαν ένα έργο το οποίο είναι εξαιρετικά επίκαιρο καθώς οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν άμεση σχέση με το σήμερα.

Πρόκειται για μια αλληγορική ιστορία που επιτρέπει όμως στην ελπίδα να ανθίσει. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Πατρών (Μαιζώνος 156 & Τριών Ναυάρχων) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Υπεύθυνες για την αφίσα αλλά και για τον σχεδιασμό και κατασκευή των σκηνικών είναι μαθήτριες της Α΄ τάξης του Γυμνασίου με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κατερίνα Σκαρπέντζου.