Το τριήμερο του Κρυμμένου θησαυρού

Κορυφώνεται σταδιακά το 50ο Παιχνίδι του Κρυμμένου θησαυρού, με πληθώρα δράσεων την  Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, εκπλήξεις, σπάνιες εμπειρίες και διασκεδαστικές περιπέτειες στους κυνηγούς, αφού μια σειρά εκδηλώσεων και δοκιμασιών, κοντρόλ-παιχνιδιών πλοήγησης, ραδιοφωνικών θεμάτων και φάσης πλατείας τους περιμένει.

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 από τη συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας (92,5FM) θα μεταδοθούν τα θέματα του Δημάρχου Πατρέων, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και της οργανωτικής ομάδας του 50ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (σύνολο βαθμών: 580) και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00επίσης από την ΕΡΑ Πάτρας θα μεταδοθούν θέματα της οργανωτικής ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού (σύνολο βαθμών: 450).  . 

Την ίδια μέρα (Σάββατο 14 Φεβρουαρίου) στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου Α΄ η φάση πλατείας «Άσπρο φίδι που σας έφαγε», μια φάση δράσης, θεάματος και δοκιμασιών, που απαιτεί από τα πληρώματα ταχύτητα, εγρήγορση, φαντασία, επιδεξιότητα, παρατηρητικότητα, κίνηση, πολύ πολύ χιούμορ και καρναβαλική διάθεση και επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα και ανατροπές. Σύνολο βαθμών: 280 βαθμοί. Οι οδηγίες θα δοθούν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στις 16.00 από την ΕΡΑ Πάτρας μαζί με τη μετάδοση των υπόλοιπων θεμάτων.

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Νυχτερινή Πλοήγηση του 50ου Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Χτυποκάρδια στα…». Οδηγίες για το παιχνίδι αυτό θα δοθούν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 16.00 από την ΕΡΑ Πάτρας. Σύνολο βαθμών: 250.

Τέλος την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το συναρπαστικό παιχνίδι για την εύρεση του 50ου Κρυμμένου Θησαυρού. Οι σχετικές οδηγίες θα δοθούν την Κυριακή στις 14.00 από την ΕΡΑ Πάτρας.

Η παράδοση σακούλας των πληρωμάτων θα γίνει από τις 19.00 έως τις 20.00 στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος).

Η αυλαία του 50ου Κρυμμένου Θησαυρού θα πέσει οριστικά την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην απονομή των βραβείων στην «Αίγλη» της Veso Mare, μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού.