Το μυθιστόρημα της Άννας Βήχα

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας και οι Εκδόσεις «Πικραμένος» σάς προσκαλούν τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Άννας Βήχα με τίτλο «Κορμί μισό, ψυχή μισώ», στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα), ώρα: 19.30.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

– Γρηγόρης Οικονόμου, ψυχολόγος στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου του Ρίου, με θέμα: «Δουλεύοντας με την Άννα».

– Νίκη Σπηλιωτοπούλου, φιλόλογος, με θέμα: «Ζώντας ως εθελόντρια στο ογκολογικό τμήμα με την Άννα».

Στην παρουσίαση θα απευθύνει χαιρετισμό και θα διαβάσει αποσπάσματα η Πρόεδρος του Ο.Ε.Κ.Κ. «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, ενώ συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος Μαρίνα Ριζογιάννη.

*Μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί στον Ο.Ε.Κ.Κ. «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Δημοσθένης από μικρός ήταν μισός, αρχικά στο κορμί κι αργότερα στην ψυχή· κι αυτή η αναπηρία της ψυχής τον συντροφεύει αδιάκοπα. Η ζωή του δοκιμάζεται από συμφορές κι εκείνος διατηρεί έντονο μίσος για πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρεί υπαίτια για το δικό του παρόν. Ποικίλες ζωές μπλέκονται με τη δική του, γαϊτανάκι σ’ έναν χορό της οργής και του μίσους, λαθών και ασυγχώρητων επιλογών.

Το μυθιστόρημα «Κορμί μισό, ψυχή μισώ» της Άννας Βήχα συνιστά μια περιπλάνηση στην ψυχογραφία, τη δράση και τη ρητορική του μίσους· στα αναπάντητα «γιατί» της ανθρώπινης ύπαρξης· σ’ έναν εαυτό που ίσως όλοι κρύβουμε ή γνωρίζουμε…