Την τελευταία Τετάρτη της αποκριάς μέρα των ερωτευμένων και όχι μόνο... το πάρτι μασκέ της Κοινο_Τοπίας

Μια ξεχωριστή βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr που θα συμμετάσχουν στο αποκριάτικο πάρτι μασκέ της οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί 14 Φεβρουαρίου, τελευταία Τετάρτη της Αποκριάς στο café bar Si doux που βρίσκεται Πατρέως 13-15 στο κέντρο της Πάτρας.

Λόγω της ημέρας των Ερωτευμένων -όπως είθισται αρκετοί να γιορτάζουν- οι συμμετέχοντες καλούνται εκτός της αποκριάτικης αμφίεσης τους να έχουν το κάτι τις μαζί τους που θα αναφέρεται στην ατμόσφαιρα και στο κλίμα της μέρας.

Οι κρατήσεις θέσεων-προσκλήσεων έχουν αρχίσει από τη γραμματεία της οργάνωσης που λειτουργεί 11πμ-2μμ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και 7-9μμ Πέμπτη και Παρασκευή Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου). Για την προμήθειά τους -θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου χώρου- καθώς και για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2615.002009 ή στο [email protected]

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η βραδιά διασκέδασης θα είναι απαλλαγμένη από παράγωγα καπνίσματος, οι φίλοι καπνιστές θα μπορούν να χαρούν στη συνήθειά τους στην αυλή του καταστήματος.

Η μουσική με την επιμέλεια του dj υποστηρικτή του συλλόγου Χρήστου Γεωργακόπουλου θα μας κάνει να λικνιστούμε με ακούσματα latin, disco, rock, techno, reggae, rock n roll από τις δεκαετίες του ’60 ’70 ’80 και ’90, από τις 10μμ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Eντυπωσιακές εμφανίσεις, aξεσουάρ και μάσκες, σερπαντίνες, καραμούζες, σφυρίχτρες, κλάξον, σημαίες, φρου φρου όλα στη μάχη της διασκέδασης και της ανεπανάληπτης Πατρινής Καρναβαλοτρέλας και μαζί το κέφι, ο χορός, τα πειράγματα η διάθεση για μια βραδιά ανεμελιάς και διασκέδασης.