Σε ρυθμούς καρναβαλικούς από σήμερα η Πάτρα

Σε ρυθμούς καρναβαλικούς συντονίζεται η πόλη της Πάτρας από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, με την τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2012. Ωστόσο, από σήμερα ξεκίνησε η περιοδεία του Μουσικού Αρματος, του Τελάλη, στους δρόμους της Πάτρας.

Αύριο, Τρίτη 17-01-2012, το Μουσικό Άρμα, ο Τελάλης, θα περάσει από τους δρόμους, τις  πλατείες καθώς και από τα σχολεία της Οβρυάς.

Διαδρομή Μουσικού Άρματος

- Έναρξη (11 00π.μ) Δημοκρατίας (από την κάβα Κυριαζή) - Ηλείας- Γερμανού – Δημοκρατίας

– Πολυτεχνείου -Πλατεία Ντεβε- Έλληνος Στρατιώτου - Ελευθερίου Βενιζέλου (μπροστά από το 2ο νηπιαγωγείο) - Χρήστου Σταυριανού – Δημοκρατίας – Ντεβε - Ηλείας- Αθανασίου Διάκου (περιοχή Φιλόθεης) - πλατεία Φιλόθεης - Ηλείας τερματισμός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς, ο  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας κ. Ηλίας Γρηγόρης και  η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Καρναβαλιού κ.  Μαρία Κουρμπανά, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2012 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου στη 1 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα συνεντεύξεων του Δημαρχείου