Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων στηρίζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Ρίου

Στους δρόμους του θεάτρου και της υποκριτικής μπορούν να βαδίσουν οι «παροικούντες» στην περιοχή του Ρίου καθώς και όσοι πιστοί του θεάτρου από τον «νεότευκτο» Καλλικρατικό Δήμο της Πάτρας το επιθυμούν. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός υποστηρίζει δυναμικά τον επιτυχή θεσμό του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ρίου, το οποίο στην σύντομη διαδρομή του έχει ήδη σημαντικό έργο.

«Ηθικοί» και «φυσικοί» αυτουργοί της προσπάθειας, που ξεκίνησε και στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της πρώην ΔΕΠΑΡ στα Αραχωβίτικα, τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου Ρίου με τον Μίλτο Νίκα, τα οποία μέσα από την ερασιτεχνική δημιουργία και έκφραση, επιχειρούν να δημιουργήσουν το δικό τους σημείο αναφοράς, «πάνω» και «κάτω» από το θεατρικό σανίδι.

Κώδικας επικοινωνίας όσων επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια η τηλεφωνική γραμμή 2610-991125 και η συνέχεια επί… σκηνής.

Ταυτόχρονα ο Πολιτιστικός Οργανισμός υποστηρίζει και τις ανάλογες προσπάθειες της σημαντικής θεατρικής ομάδας Βραχνείκων και τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για τις περιοχές αυτές του καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.