Ο Νταλάρας στην Πάτρα για τη συναυλία και το βιβλίο του

Ο Γιώργος Νταλάρας ως γνωστόν, θα τραγουδήσει στο πλαίσιο των Ιερών Πρωτοκλητείων 2019 και η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα, στο γήπεδο Μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα.

Τα εισιτήρια που κοστίζουν 15 ευρώ προπωλούνται σε όλους τους ιερούς ναούς, στο κατάστημα Public στην Ερμού και στα γραφεία της Μητροπόλεως στην οδό Βότση 34, 1ος όροφος και όπως μαθαίνουμε η προπώληση πηγαίνει αρκετά καλά.

Εκτός του σπουδαίου ερμηνευτή Γιώργου Νταλάρα, θα συμμετέχουν στη συναυλία αυτή που είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στον στιχουργό και λογοτέχνη Μάνο Ελευθερίου που απεβίωσε στις 22 Ιουλίου του 2018 στα 80 του χρόνια, και οι Μίλτος Πασχαλίδης και Ασπασία Στρατηγού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τελικά ο Γιώργος Νταλάρας που γιόρτασε και τα 50 του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι με μία μεγάλη συναυλία πριν λίγο καιρό στο Ηρώδειο, θα βρίσκεται στην Πάτρα από την προηγούμενη μέρα, την Τρίτη 26/11, για την παρουσίαση του βιβλίου "Γιώργος Νταλάρας….και το καλοκαίρι κρυώνω!", το οποίο έχει επιμεληθεί ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας και περιλαμβάνει 121 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγου, 112 μοναδικές φωτογραφικές αφηγήσεις και 18 προσωπικές λίστες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός. Παρόντες στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου θα είναι εκτός του Γιώργου Νταλάρα και του Θανάση Λάλα και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης από την εφημερίδα Πελοπόννησος που θα μιλήσει για το βιβλίο όπως και ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Πολυφωνικής Χορωδίας Σταύρος Σολωμός και ο φιλόλογος Γιάννη Παππάς.