Ο εικαστικός διάλογος της Μαριγώς Κάσση & της Σπυριδούλας Πολίτη στην γκαλερί Cube της Πάτρας

Το φιλότεχνο κοινό της Πάτρας θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει στην Cube Gallery της Λιάνας Ζωζά, από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 και έως τις 7 Μαρτίου 2020, τον εικαστικό διάλογο, της Μαριγώς Κάσση και της Σπυριδούλας Πολίτη, που έχει τον τίτλο «Une liaison pornographique».

Η καθεμία από τις εικαστικούς δημιουργικούς σχολιάζει με το δικό της μοναδικό ύφος, τον έρωτα, την επιθυμία, αλλά και το κατά πόσο μπορεί να διαχωρισθεί η ερωτική πράξη από το συναίσθημα.

Η Μαριγώ Κάσση και η Σπυριδούλα Πολίτη, δεν είναι η 1η φορά που καλούνται να συνυπάρξουν εικαστικά, μιας και οι δυο τους είναι ιδρυτικά και ενεργά μέλη της εικαστικής ομάδας Indoors, είναι όμως η πρώτη φορά που καλούνται να συνομιλήσουν εικαστικά μέσα από μία σχέση “πορνογραφική”, παίρνοντας και ένα επιπλέον ερέθισμα από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μιας και η έκθεση εγκαινιάζεται, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020. 

Τα εγκαίνια του εικαστικού τους διαλόγου θα γίνουν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 20.00 στον χώρο της Γκαλερί Cube στην οδό Μιαούλη 39 και Μαιζώνος, στην Πάτρα.