Ξεκινούν τα μαθήματα της Πολυφωνικής την Τετάρτη

Αρχίζουν την προσεχή Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, οι εργασίες - μαθήματα του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με τη διεύθυνση της εκπαιδευτικού Αθηνάς Καλλιμάνη. Τα μαθήματα της Θεατρικής πράξης, θα λειτουργήσουν, κάθε Τετάρτη με 3 τμήματα: Παιδιών Προνηπίου έως Α΄ Δημοτικού [5.30- 6.30 μ.μ.], Β΄ Δημοτικού έως Β΄ Γυμνασίου [6.30- 7.45]  και Γ΄ Γυμνασίου- ενηλίκων [8.00-9.00 μ.μ.].

Το προσεχές Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, επίσης, θα αρχίσουν τα μαθήματα της ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ και ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ, με την εκπαιδευτικό- μουσικό, Δήμητρα Πίτσου και τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών έως Α΄ Δημοτικού [τρία τμήματα]. Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των ενδιαφερόμενων γονέων, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, 6 -7 το απόγευμα.

Τέλος τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, θα αρχίσουν τα μαθήματα- δοκιμές της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, με την καθοδήγηση και τη διεύθυνση της Δήμητρας Πίτσου. Η νέα αυτή μουσική δραστηριότητα, της Σχολής Ελεύθερων Μουσικών Σπουδών ‘’MOUSIKORAMA’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας Β΄ έως Ε΄ Δημοτικού, που μπορούν παράλληλα να σπουδάζουν οργανική- θεωρητική μουσική στα εκπαιδευτικά τμήματα του Οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, θα πρέπει να προσέλθουν στην εναρκτήρια συνάντηση την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, 7-8 το βράδυ.

Πληροφορίες που αφορούν, στις πιο πάνω εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αλλά και στα χορωδιακά τμήματα του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, στο ΑΧΑΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ή στη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, παρέχονται από τη Γραμματεία του Οργανισμού, καθημερινά, 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, ή στα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610/279.679 και 2610/222.248.