Μεγάλες στιγμές στην Ερυθρά Γαία

Με συγκίνηση και ενέργεια- δράση ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15/7/2018  οι εκδηλώσεις του Συλλόγου παραλίας Λακκοπετρας ΕΡΥΘΡΑ ΓΑΙΑ 2018.

Το πρωί μετά τις 12:00 η θάλασσα της Λακκοπετρας γέμισε ιστιοπλοϊκά σκαφάκια και ξεκίνησαν οι πρώτοι αγώνες Ιστιοπλοΐας στην Περιοχή .Συμμετείχε ο Ι.Ο.Π (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών )και ο ΙΑΣΩΝ (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου ).

Ακλούθησαν οι απονομές αναμνηστικών Διπλωματών κ κυπέλων των μικρών Ιστιοπλόων που υπό τους ήχους Μουσικής, γέμισαν με ενέργεια κ χαρά το πλήθος παρευρισκομένων  αλλά και λουόμενων στην περιοχή.

Στη συνέχεια ακλούθησε η τελετή Λήξης με Βραβεύσεις που εντυπωσίασαν κ έδωσαν το στίγμα της Ποιότητας ,Ευαισθησίας κ Δράσης του Συλλόγου Παραλίας Λακκόπετρας για ακόμα μια φορά.

Άνθρωποι κ Ομάδες που Προβάλλουν την Περιοχή με το έργο τους κατακτώντας υψηλές Διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα :

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε κ στον Αερολιμενάρχη Αράξου Κο Γιώργο Γκουβίτσα για την διάκριση που κατάφερε να αποσπάσει στο Εξωτερικό για την αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών στους τουρίστες στο Αεροδρόμιο Αράξου. Ο ίδιος ως  Εθελοντής και πρώην Αντιπρόεδρος  του Ερυθρού Σταυρού στο Τμήμα Αιμοδοσίας σε νοσοκομείο  Αθηνών συνεχάρη τον Πρόεδρο κ τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που παρευρέθησαν ως Τιμώμενα Πρόσωπα της Εκδήλωσης ,του Συλλόγου και του Δήμου.

Βράβευση - Τιμητική Διάκριση έλαβε  ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ,

Νίκος Οικονομόπουλος ,ο πρώτος αιρετός  Αχαιός Πρόεδρος της Κεντρικής διοίκησης που έχει βάλει Στόχο να αναβαθμίσει κ να ανεβάσει το ΕΕΣ όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομιλία του υπήρξε καθηλωτική και υποστηρικτική σχετικά με το Δήμο και τις Ανάγκες του.

Την τιμητική αυτή βραδιά βράβευσης Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ.

Ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. και τον Δήμαρχο, Κο Χρ.Νικολάου ,η ίδρυση, πολύ σύντομα, νέου Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Δήμο της Δυτικής Αχαΐας.

Τιμητική Διάκριση κ βράβευση αποδόθηκε  από μέλη του Συλλόγου  ,στους Αρχηγούς των Ομάδων Σαμαρειτών  του Ε.Ε.Σ του Παραρτήματος Πατρών που ακούραστα κ ανιδιοτελώς προσφέρουν τις Υπηρεσίες σε όσους τους χρειαστούν και είναι πάντα παρόντες σε κάθε δύσκολη κατάσταση εκθέτοντας πολλές φορές την ζωή τους σε κίνδυνο. Βράβευση-Διάκριση έλαβαν οι:

Ανδριάνα Φιλοπούλου

Διασώστρια – Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών-Αρχηγός

Ιωάννης – Χρήστος Σπηλιόπουλος

Εθελοντής Σαμαρείτης – Εκπαιδευτής-Υπαρχηγός Α’

Ευρυπίδης Κουβεριανός Εθελοντής Διασώστης-Ναυαγοσώστης – Εκπαιδευτής-Υπαρχηγός Β’ Βασίλειος Ανδριόπουλος Διασώστης – Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών

Η βραδιά έκλεισε με τον πιο λαμπρό τρόπο αφού  Βεγγαλικά & Πυροτεχνήματα  Φώτισαν τον ουρανό της Λακκόπετρας υπό τους Ήχους όμορφης  Μουσικής . όλοι οι παραβρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να απολαύουν το ποτό τους.

Εκ μέρους της Διοργάνωσης ευχαριστούμε πολύ τους: Ολυμπιακή ζυθοποιία ΜΠΥΡΑ FIX - Πολυχώρο TERRA ROSSA LAKKOPETRA -Τον Χρήστο Γκοτσόπουλο  MALIBU BEACH BAR LAKKOPETRA καφές ,ποτό ,φαγητό-DIVICO SECURITY-MINOAN LINES-GRIMALDI LINES KOYNABHS- ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Ε-SOLUTIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ -ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ- FIRE ADVERTISING MARKETING SERVICES&EVENTS ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΒΗ

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν στα πλαίσια των εκδηλώσεων  "Ερυθρά Γαία 2018΄’

υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτ. Αχαΐας κ του Δήμου Δυτ. Αχαΐας.

Συνεργάτης των εκδηλώσεων ήταν το γραφείο Fire Advertising -Markerting Services & Events Βιβή Λουκοπούλου όπου παρουσίασε  την Τιμητική εκδήλωση των Βραβεύσεων.