Μάγεψε η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου η συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων  «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

 Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Γιώτα Νέγκα και η Ανδριάνα Μπάμπαλη ταξίδεψαν μουσικά την κατάμεστη αίθουσα και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το τέλος.

Η υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου Ορχήστρα υπό την διεύθυνση ενός σημαντικού μαέστρου, του Τάσου Συμεωνίδη, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Επιβεβαίωσε την σημαντική συμβολή της καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάγιας Ζεππάτου, που τα τρία τελευταία χρόνια μαζί με τους άξιους συνεργάτες της -τα μέλη της ορχήστρας- αγωνίζονται για την ενότητα, συνοχή και καλλιτεχνική εξέλιξή της.

Το  κοινό συμμετείχε ενεργά σιγοτραγουδώντας όλα τα τραγούδια και στο τέλος καταχειροκρότησε ενθουσιασμένο.

Ήταν πραγματικά μια μαγική βραδιά, η πρώτη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων  του Δήμου Πατρέων. Η μεγάλη επιτυχία δίνει δύναμη στο Σύλλογο, να συνεχίσει τον αγώνα του για την υποστήριξη της Ορχήστρας σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων στον οποίον υπάγεται η Ορχήστρα.