Κυριακάτικη Εξόρμηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στο "Γκάζι Live" με τις Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου η κυραικάτικη εξόρμηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στον πολυχώρο "Gazi Liive" όπου τα μέλη και οι φίλοι του πέρασαν μια πολύ ευχάριστη βραδιά με τα μουσικά ακούσματα από τις τρεις μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία!

Στην σκηνή του Gazi Music Hall, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος απόλαυσαν με τη ψυχή τους μια μοναδική μουσική συνύπαρξη με τις τρεις σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής να ξεσηκώνουν τα πλήθη με τις τεράστιες επιτυχίες τους προσφέροντάς τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού μέχρι και τη λήξη του μουσικού προγράμματος.

Συνέχεια στις δραστηριότητες μέσα στην εβδομάδα όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος οργάνωσε εκδήλωση ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, προσφέροντας λουλούδια σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες, ευγενή προσφορά του καταστήματος "Ορχιδέα" στο Αίγιο.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του συλλόγου, το τουριστικό γραφείο του κ. Αντώνη Γκλαβά για την αγαστή του συνεργασία και το ανθοπωλείο "Ορχιδέα" για την προσφορά του σε άνθη για την εκδήλωση προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.