Κοπή πίτας από το ΔΗΠΕΘΕ(ΦΩΤΟ)

Μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορταστικό κλίμα ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Κώστας Καζάκος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Θεάτρου, παρουσία της Αν. Υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, των Αντιδημάρχων Διονύση Πλέσσα, Χρήστου Κορδά, Παύλου Στάμου, του Κων. Χριστόπουλου προέδρου του συνδυασμού Νέα Πόλη, του Νίκου Τζανάκου προέδρου του συνδυασμού Πάτρα η δική μας πόλη,  του προέδρου του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ανδρέα Τερζή, των μελών του Δ.Σ. Μαρίας Νικολάου, Γιάννη Κανελλόπουλου, Μαριάννας Σταματιάδου, Χαριτίνης Καρλιαύτη, Σεβαστιάνας Κουτρουμπάνου,  Δημοτικών Συμβούλων, του Μιχαήλ Ζάιμπελ διευθυντή του ΟΠΕΡΑ Studio, καθηγητών και σπουδαστών της Δραματικής Σχολής, δημοσιογράφων, ηθοποιών, μουσικών, συνεργατών και φίλων του θεάτρου.

Πάτρα: Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics)

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής ευχήθηκε υγεία και δύναμη και το 2016 να είναι χρονιά αγωνιστικότητας, δημιουργίας και  αλληλεγγύης… για να έρθουν καλύτερες μέρες. Ευχαρίστησε τους πολίτες της Πάτρας γιατί αγκάλιασαν το θέατρο και υποσχέθηκε ότι οι πόρτες του θεάτρου θα είναι ανοιχτές σε όλους, με κλασικό, ποιοτικό και ψυχαγωγικό ρεπερτόριο.

"Η Μόμο" του Μίχαελ Έντε, συνεχίζει το θεατρικό της ταξίδι στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων , την Κυριακή 10  Ιανουαρίου στις 11:00 και καθημερινά για τα σχολεία της πόλης και της περιφέρειας.

Πάτρα: Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics)

"Η Ζωή του Γαλιλαίου" το αριστούργημα του Μ. Μπρεχτ, με τον Κώστα Καζάκο, θα παίζεται:

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 21:00, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 21:00, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 21:00, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 21:00 & την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 20:00.

Πάτρα: Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics)

Από 14 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου 2016 κανονικά κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00  και Κυριακή στις 20:00.