''Θα Πάω'' - Το νέο τραγούδι του Πατρινού Καρναβαλιού

Το καινούργιο καρναβαλικό τραγούδι που αφορά το Πατρινό Καρναβάλι έχει τίτλο «Θα Πάω» και κυκλοφορεί επίσημα σήμερα, τρεις μόλις μέρες πριν τις μεγάλες παρελάσεις του Σαββατοκύριακου.

Το τραγούδι, που ερμηνεύει η νεαρή πατρινή τραγουδίστρια Βάσια Πανάρετου, έχει έναν άκρως καρναβαλικό ρυθμό και αναμένεται να ενταχθεί κι αυτό στο ήδη πλούσιο playlist των πατρινών καρναβαλικών τραγουδιών.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο, επενδυμένο με εικόνες της περυσινής μεγάλης παρέλασης, σε ένα videoclipπαραγωγής του IONIAN TV, σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Πάνου Ξενιτόπουλου.

Τα επιπλέον φετινά πλάνα γυρίστηκαν στα Ψηλαλώνια και στο Pan Studios του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου, που είχε και την ευθύνη της ενορχήστρωσης και του προγραμματισμού.

Το νέο αυτό τραγούδι αποτελεί μία πρωτοβουλία ανέλαβε φέτος το «Πλήρωμα 94» (Καρναβαλική Ομάδα με την επωνυμία «Ειν’ Ωραίοι») και εντάσσεται στον εορτασμό των 30 χρόνων συνεχούς παρουσίας της συγκεκριμένης συντροφιάς στο Πατρινό Καρναβάλι και τον Κρυμμένο Θησαυρό.

Η παρέα του 94 έγραψε πρωτότυπους στίχους πάνω στη μουσική του Renzo Arbore και τα μέλη του τραγούδησαν, μαζί με τη Βάσια Πανάρετου και τον Ανδρέα Διονυσόπουλο, όλο το χορωδιακό μέρος του τραγουδιού.

Το τραγούδι χορογραφήθηκε από το «Πλήρωμα 94», παρουσιάστηκε στο πατάρι της πλατείας Γεωργίου κατά τη διάρκεια σχετικής φάσης του φετινού Κρυμμένου Θησαυρού και αύριο Παρασκευή θα ακουστεί ξανά στην εκδήλωση «Τα Καλύτερά μας», μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο, στις 7.30 το απόγευμα.