Η νύχτα θα γίνει μέρα από τα πυροτεχνήματα στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2024

Όσα πυροτεχνήματα δεν είδαμε έως τώρα στο Πατρινό Καρναβάλι του 2024 θα τα δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελετή λήξης της φετινής διοργάνωσης, το βράδυ της Κυριακής της 17ης Μαρτίου.

Οι άνθρωποι της ΚΕΔΗΠ έχουν παραγγείλει δεκάδες πυροτεχνήματα για να τα ρίξουν στον μώλο της Αγίου Νικολάου και να κάνουν τη νύχτα μέρα την ώρα που θα καίγεται ο φετινός βασιλιάς Καρνάβαλος. Η τελετή λήξης θα είναι φαντασμαγορική με όλα αυτά τα πυροτεχνήματα που θα ριχθούν.

Ο λόγος που κάνει τους ανθρώπους της ΚΕΔΗΠ να προχωρούν άφοβα στην ρίψη πυροτεχνημάτων έχει να κάνει με το ότι σε αντίθεση με την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού που γίνεται στην πλατεία Γεωργίου, ο χώρος του μώλου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο η τελετή λήξης είναι ανοικτός και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για κάποιο ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι με τη ίδια συνταγή είχε προχωρήσει και πέρυσι η ΚΕΔΗΠ. Είχε κάνει μια μεγάλη συναυλία την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού και η τελετή λήξης είχε στηριχθεί κυρίως στην ρίψη των πυροτεχνημάτων.

Φέτος θα γίνει την Παρασκευή η συναυλία με τον Γερμανό Shantel μαζί με τους Κόζα Μόστρα και στην τελετή λήξης θα γίνει ένα πάρτυ βγαλμένο από την δεκαετία του ’80 με την αθηναϊκή μπάντα Heaven on Mars.