Η μαγεία του χορού στη Λακκόπετρα

Mε εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την πρώτη της εκδήλωση η «Ερυθρά Γαία» του συλλόγου παραλίας Λακκόπετρας.

Η μαγεία του Χορού μάγεψε τους παρευρισκομένους που γέμισαν το χώρο της εκδήλωσης και απόλαυσαν το Show Χορών απ όλο τον κόσμο. Ο σύλλογος υπό την προεδρία της Σοφίας Πανίτσα Τίμησε τη Σχολή Χορού Παναγιώτη

Τσεκούρα για την προσφορά 21 χρόνια χορού κ παράδοσης στην Κ. Αχαΐα καθώς επίσης κ τους προηγούμενους προέδρους του συλλόγου .

Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος του dyikanea.gr, tempo24.gr και της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ, Βίκυ Αθανασοπούλου στην οποια απονεμηθηκε τιμητικος επαινος για την στηριξη κ βοηθεια της στα θεματα του συλλογου.

Το Entertainment & Χορευτικό μέρος παρουσιάστηκε από την Βιβή Λουκοπούλου (Company Fire Advertsing –Marketing Services & Events)η οποία επιμελήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τη διοργάνωση ενώ έχει αναλάβει όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρ. Νικολαου, ο Αντιδημάχος Βασίλης Γκοτσόπουλος και Ξεν. Μπαχρας με τη σύζυγό του Γεωργία Λαλιώτη, ο πρόεδρος της ΑΚΙΔΑ Τάκης Κουνάβης με τη σύζυγό του Αγάπη Μαράτου, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Καμπέρος, ο πρόεδρος της ΤΚ Θ. Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου

Λακκόπετρας Περικλής Ντεντόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Παραλίας Καλαμακίου Περικλής Ρογκάλας, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Τσιτσιάς, ως Εκπρόσωπος του συλλόγου Απανταχού Σαντομεριτών η Ανδριάννα Σωτηροπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Βραχνείκων ΤακηςΧρονόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Γομοστού Ανδρέας Νιφόρας, η πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κ. Αχαΐας Αφροδίτη Νταλάπα, η Αντιπρόεδρος της Ενωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Αργυρώ Λοτσάρη, ο πρόεδρος της Ενωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Π. Βουκελάτος, ο τραγουδιστής Π. Δημόπουλος, ο κ. Γεωργόπουλος από το Εν Χορδώ τον οποίο θα απολαύσουμε και στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Ο Σύλλογος παραλίας Λακκοπετρας ευχαριστεί Ολους για την συμμέτοχη τους σε αυτή την προσπάθεια καθώς επίσης και τους χορηγούς που συνέβαλλαν στο να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι εδέσματα κ πλούσια δώρα.