Εκλογές στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 17.30 στις αίθουσες του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, Μελετοπούλων 6, πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών που θα συγκροτηθούν σε Σώμα εντός μίας εβδομάδος  και θα αποτελέσουν το Διοικητικό Συμβούλιο  για την τριετία 2018 – 2020.  Ταυτοχρόνως θα γίνει και η εκλογή της Ελεγκτικής Επιτροπής  που θα ελέγχει στην τριετία που προαναφέρθηκε τις ενέργειες του Δ. Σ.   Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα επωμισθεί το βάρος των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 40 χρόνων , που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018. 

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.

Εν τω μεταξύ παρελήφθη και άρχισε να μοιράζεται μεταξύ των χορευτών και των φίλων του Ομίλου, το εξαιρετικό – επετειακό ημερολόγιο-ατζέντα που έχει κάνει εντύπωση για το περιεχόμενό του.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μέχρι τώρα έχουν έλθει οι εξής προτάσεις για παραστάσεις τμημάτων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου σε πόλεις της πατρίδος μας :   1.) OLYMPIA CULTURAL FESTIVAL στο Κατάκολο Ηλείας για το τέλος Ιουνίου 2018. Για τρίτη χρονιά ο διευθυντής του Ομίλου απάντησε ότι με ένα άλλο τμήμα θα είναι εκεί, για να παρουσιάσει χορούς από άλλο μέρος της Ελλάδος.  2)Από το Festival που διοργανώνει ο Δήμος Ακριτικής Πόλεως για 6-8 Ιουλίου 2018.  3)Από την Ερμούπολη της Σύρου για συμμετοχή με άλλα 6 Ελληνικά συγκροτήματα στις  εκδηλώσεις της Αποκριάς . Υπενθυμίζουμε ότι στην Σύρο έχει πάει ο Όμιλος  δύο φορές στον εορτασμό της Αποκριάς, την πρώτη φορά με στεριανών χορών συγκρότημα και την δεύτερη με θρακιώτικων χορών.