Εκδήλωση για δασκάλους και στελέχη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων

Εκδήλωση για τους δασκάλους και τα στελέχη του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου,  στο χώρο της κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων στα Ροΐτικα,.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μιλώντας στους προσκεκλημένους, εξέφρασε την εκτίμησή του για την ειλικρινή προσπάθεια όλων των μελών του Χορευτικού, που εθελοντικά προσφέρουν και δείχνουν τι σημαίνει ενθάρρυνση και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. «Για όλους εμάς –τόνισε ο Δήμαρχος- αποτελεί παράδειγμα το πάθος και η ζωντάνια σας όλα αυτά τα χρόνια που υπερασπίζεστε τον λαϊκό μας πολιτισμό. Δεν είστε ένα απλό χορευτικό αλλά ένα σχολείο που όποιος περνάει γαλουχείτε στις αξίες της δικαιοσύνης, της ελευθερίας, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας. Σε κάθε τι όμορφο υπάρχει και ο εμπνευστής του που είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής αλλά και εκ μέρους όλης της πόλης για ότι έχετε κάνει για μας μέχρι σήμερα». 

Οι δάσκαλοι και τα στελέχη του χορευτικού, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και συνολικά την Δημοτική Αρχή για την στήριξή τους και  δήλωσαν: «Με την σημαία της ερασιτεχνικής δημιουργίας, επί 43 χρόνια, χτίζουμε πέτρα - πέτρα τον πολιτισμό της αντίστασης για ένα αύριο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Να σ΄ ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά και σε θέλουμε μαζί μας όπως ήσουν μέχρι τώρα στα εύκολα και στα δύσκολα».

Ο Δήμαρχος απένειμε διπλώματα τιμής ένεκεν στους παρακάτω δασκάλους, στα στελέχη, τους δόκιμους και τα μέλη της ορχήστρας.