Εγγραφές στην Πατραϊκή Μαντολινάτα

 Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του προγραμματισμού μας ο Όμιλος της Πατραϊκής Μαντολινάτας συνεχίζει τις δοκιμές της Παιδικής και Προπαιδικής Χορωδίας. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ομίλου κάθε απόγευμα από τις 18:00-21:00 και το Σάββατο από τις 10:00-13:30 (Μιαούλη 41, τηλ.: 2610275571). Οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο: Για την Προπαιδική Χορωδία (6-8 ετών): από τις 10:30-11:30 και για την Παιδική (9-16 ετών) από τις 11:30-13:00. Διεύθυνση τμημάτων παιδικών χορωδιών: Κατερίνα Πολυμενάκου.

                      Επίσης, στον Όμιλο διδάσκονται και τα εξής μουσικά όργανα: μαντολίνο, μαντόλα, κλασική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, αρμόνιο, πιάνο, κόντρα μπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, ακορντεόν, παραδοσιακά όργανα. Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι εγγραφές θα πραγματοποιούνται όλο το σχολικό έτος.

                       Ο Όμιλος της Πατραϊκής Μαντολινάτας με τη μακράν ιστορία του που ξεκινά από το 1927 στην Πάτρα, έχει προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζει να προσφέρει. Στην πολύχρονη αυτή του πορεία έχει συνεργαστεί με διάφορους φορείς, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Πατρών, το Υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και άλλους πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας. Η Πατραϊκή Μαντολινάτα & Μικτή Χορωδία έχει συμμετάσχει σε πάνω από χίλιες συναυλίες και έχει λάβει μέρος σε πολλά χορωδιακά φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις.