«A mountain of black stones» - Έκθεση φωτογραφίας από τον Νίκο Τσακανίκα

Με αφορμή την ολοκλήρωση των 20 χρόνων παρουσίας του στον χώρο, αλλά και στην Πάτρα, δημιουργείται η ανάγκη στον καταξιωμένο φωτογράφο Νίκο Τσακανίκα, να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο την πόλη, που όπως λέει του έχει προσφέρει πολλά.

Ο φωτογράφος Νίκος Τσακανίκας με αρωγό του τον σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ¨ΦΛΟΓΑ¨, μας καλεί στο πλευρό του στα εγκαίνια της έκθεσης του με τίτλο “ Amountainofblackstones”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο ῾ΣΟΦΙΤΑ῾ (Ερμού 17), με την μουσική επένδυση της βραδιάς να αναλαμβάνει ο dj Νίκος Διαμαντόπουλος, με live αυτοσχεδιασμό από την Ελίνα Μαυρίδη και πολλά άλλα.

Τα εκθέματα που θα διατίθενται προς πώληση, με τα έσοδα να αποδίδονται εξ ολοκλήρου στον σύλλογο ¨ΦΛΟΓΑ¨, αξίζει να σημειωθεί πως προέρχονται από την βραβευμένη δουλειά του καλλιτέχνη “ Amountainofblackstones”  τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2015 στο Beton7 Athens από την NicoleV. Watson και την SurfaceAreaDanceTheatre.

Η νέα έκθεση καταγραφή του Νίκου Τσακανίκα θα παραμείνει εκτός των εγκαινίων ανοιχτή καθημερινά μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 18:00 εώς 00:00, όπου καθημερινά πατρινοί dj’s, μεταξύ των οποίων Παναγιώτης Κολλιόπουλος, Θεόδωρος Πίγκας, Λεωνίδας Γεράνιος, AndyEs, Γιάννης Τζόβολος, Γιώργος Βερροιόπουλος, θα πλαισιώνουν με τις μουσικές τους τον χώρο.

Η έκθεση είναι μια ανάγκη επικοινωνίας με τον θεατή. Μια διαδικασία εξαγνισμού, όπου από εκεί βρίσκει μια διέξοδο στο φως…όπου από εκεί αναζητά μια χαραμάδα στην ελπίδα…