«Μέρα ή Νύχτα» στην Πολιτεία

«Μέρα ή Νύχτα» στην Πολιτεία

H θεατρική παράσταση «Μέρα ή Νύχτα», Σατυρικός Μουσικός Κλαυσίγελος με τη θεατρική ομάδα του Σπινθήρα σε διασκευή – σκηνοθεσία Μιλτιάδη Νίκα, φωτισμούς Νίκου Σωτηρόπουλου, κατασκευή σκηνικού Μπέτυς Πέτρου, βοηθός σκηνοθέτη: Νεφεντίνα Μόσχοβου, θα παρουσιάζεται από σήμερα έως τις 10 Ιουνίου στην Πολιτεία στις 9.15μμ.

Ερμηνεύουν οι Βισίλια Λούσυ, Ζώτου Λαμπρινή, Κεφάλα Χριστίνα, Κρίκης Παναγιώτης, Κωνσταντινίδη Νάντια, Κωνσταντινίδη Νάνσυ, Λιλής Γιάννης , Μιχάλης Βαγγέλης , Παλαιολόγου Νικολέτα , Πετρούτσος Γιάννης , Πολυχρονοπούλου Δανάη.

Ζωντανή Μουσική με τους Bandamandara σε swing διασκευές αλλά και δικές τους συνθέσεις και τραγούδια. Μουσικοί: Κουρμπανάς Δημήτρης , Παπάκος Αλέξανδρος , Χρυσανθόπουλος Νίκος

Τιμή εισιτηρίου 7 €

Μια σατυρική μουσική παράσταση με κείμενα Ελλήνων και ξένων γελοιογράφων, σατυρικά ποιήματα και όχι μόνο, αληθινά εξωφρενικά στατιστικά για την κρίση καθώς και κείμενα του Μ. Νίκα που υπογράφει την διασκευή και την σκηνοθεσία.

Με κύρια όπλα το γέλιο, την σάτυρα, την ποίηση και την μουσική, η παράσταση θέτει καίρια για την ιστορική εποχή που ζούμε ερωτήματα, πώς φτάσαμε ως εδώ, τι έφταιξε, ποιοί είμαστε, τι θέλουμε να μας συμβεί…

Ο ρόλος της Τέχνης δεν είναι να δίνει απαντήσεις αλλά να θέτει ερωτήματα. Τις απαντήσεις πρέπει ο καθένας από εμάς να τις δώσει στον εαυτό του, προσωπικά και με νηφαλιότητα, για να μη χαθεί η μοναδική ευκαιρία που έχουμε να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.

Ένα είναι βέβαιο πως στην ερώτηση «μέρα ή νύχτα», αν απαντήσουμε όλοι «μέρα» θα είναι «μέρα».