«Ακτή Δυμαίων»: Ενθουσίασε και αποθεώθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου

Μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικές βραδιές ήταν η συναυλία που έδωσε η εξαιρετική ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου. Ήταν η δεύτερη φορά σε αυτή τη χειμερινή σεζόν που οι φίλοι της την απόλαυσαν στην Πάτρα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου απέδειξε περίτρανα ότι δίκαια κατέχει μια από τις σημαντικότερες θέσεις στο χώρο των ανερχόμενων ερμηνευτών στο ελληνικό τραγούδι.

Η «Ακτή Δυμαίων» γεμάτη από κόσμο υποδέχτηκε με θέρμη τη Νατάσσα Μποφίλιου και αυτή ανταποκρίθηκε και τον αποζημίωσε με το παραπάνω. Ήταν μια εξαιρετική ζωντανή στιγμή, κατά την οποία φάνηκε η πολύ καλή χημεία και ο υψηλός βαθμός επικοινωνίας μεταξύ της τραγουδίστριας και του ακροατηρίου της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεσήκωσε το κοινό με την σπουδαία ερμηνεία της και με την σκηνική της παρουσία.

Τίτλος του προγράμματος ήταν «Μέρες φωτός» και δανείστηκε το όνομά του από το νέο δίσκο της Νατάσσας Μποφίλιου.

«Έρχονται οι Μέρες του Φωτός» τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τα ήδη αγαπημένα νέα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση μιας παράστασης, από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

Οι «Μέρες του φωτός» είναι τα δυο πρόσωπα μιας γενιάς ,που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι.

Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον: Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο.

Κινητήριος άξονας της μουσικής παράστασης ήταν ο συνθέτης και πιανίστας Θέμης Καραμουρατίδης, ο οποίος πλαισίωσε ζωντανά τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Μαζί τους οι μουσικοί: Φοίβος Κουντουράκης (τύμπανα), Σωτήρης Καστάνης (κιθάρες), Γιώργος Μπουλντής (μπάσο), Άρης Ζέρβας (τσέλο) και Δημήτρης Κουζής (βιολί).